Connect with us

5ος Όμιλος

Ο ΟΦΙ… σκιαγραφεί τον Ατρόμητο Πειραιά

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου, ο ΟΦΙ κάνει μια μικρή αναγγελία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά.
Αναλυτικά, το κειμενο
Για  πρώτη  φορά  στο τρέχον πρωτάθλημα ο  ΟΦΙ   αγωνίζεται  εκτός  Κρήτης. Θα  πάει  στα Καμίνια , στο Πειραιά να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.
Ο  Ατρόμητος  Πειραιά  είναι  από τις  παλαιότερες  ομάδες  της χώρας , ιδρυθείσα το 1926. Εχει παίξει Α Εθνική  το 1960-61 , και ήταν σχεδόν μόνιμα στην Β Εθνική  τις δεκαετίες 1960  και 1970.
Το πρώτο του γήπεδο ήταν το Γεώργιος Καραισκάκης , ενώ  έβγαλε αρκετούς γνωστούς παίκτες με σημαντικότερο τον Γιώργο Σιδέρη.
ΟΦΙ  και  Ατρόμητος Πειραιά έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες σε άλλα δύο πρωταθλήματα , στην Γ Εθνική 1978-79   και  στην Δ  Εθνική  1984-85.
Ο  ΟΦΙ ανεβαίνει  στον Πειραιά με μοναδικό  στόχο την νίκη. Οποιος  κάνει πρωταθλητισμό άλλωστε  πάει για την νίκη σε όλους τους αγώνες.
Δεν θα είναι καθόλου εύκολος ο αγώνας , γιατί ο Ατρόμητος όταν θέλει  να κρατήσει το σκορ  είναι δύσκολος αντίπαλος. Ομως  τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των παικτών του ΟΦΙ. Εχουν την ποιότητα να επιστρέψουν με το “διπλό” .
Στο γήπεδο θα βρεθούν οι Ομιλίτες   Γεραπετρίτες  της Αθήνας οι οποίοι όπως μαθαίνουμε αδημονούν  να δουν επιτέλους τον ΟΦΙ , αλλά και περίπου είκοσι εκδρομείς  από την Ιεράπετρα.
Καλό αγώνα , με  την νίκη  παικταράδες του ΟΦΙ.