Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο πιστολερο του 1ου ομίλου, Κώστας Γκούγκας αποκαλύπτεται

Published

on

Με τις εμφανίσεις του έχει κατορθώσει να μπει ήδη στο… μικροσκόπιο σπουδαίων ομάδων τόσο από την Αθήνα όσο και από την επαρχία.

Ο Κώστας Γκούγκας είναι δεδομένο ότι θα ήταν στις κορυφαίες λίστες αφού με τα 13 γκολ που έχει σημειώσει στον 1ο όμιλο οδηγεί την κούρσα.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδα του και δεν είναι τυχαίο ότι οι αντίπαλοι προπονητές στην ανάλυση που γίνεται μεσοβδόμαδα εστιάζουν την προσοχή τους και κύριο μέλημα τους αποτελεί πως θα εξουδετερώσουν τον επιθετικό των ‘νερατζούρι’.

Ο Κώστας Γκούγκας με δηλώσεις του την ιστοσελίδα σχολίασε το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Α’ ΕΠΣΑ λέγοντας: ”Είναι τιμητικό να αγωνίζεται ίσως στο πιο δύσκολο -τοπικό-πρωτάθλημα της χώρας και να είσαι στην κορυφή των σκόρερ. Με τιμάει αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την πορεία μου στο ποδόσφαιρο αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση χιαστού και κλήθηκα να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία με αποτέλεσμα να χάσω τρεις προετοιμασίες.

Σε ερώτηση για τη νίκη στο ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία, ο πιστολέρο του Ηρακλείου δήλωσε:

Πιστεύω ότι παίξαμε καλά σήμερα (σ.σ. Σάββατο). Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και το σημαντικό είναι σήμερα κάναμε 5Χ5. Παίζει ρόλο και το καλό κλίμα στην ομάδα και η προσπάθεια που καταβάλουμε και εμείς και η διοίκηση”.

Ερωτηθείς για το πως εξηγεί ότι ο ίδιος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ,ο Γκούγκας δήλωσε

Οφείλεται στην καλή ψυχολογική και σωματική μου κατάσταση όπως επίσης και στην υποστήριξη που μου παρέχει το κοινωνικό μου περιβάλλον καθώς με έμαθε να μην παραδίνομαι στις δυσκολίες που μου παρουσιάζονται”.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι το Ηράκλειο έχει τις προδιαγραφές για να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο Γκούγκας είπε: Γιατί όχι; Αν συνεχίσει η ομάδα να δείχνει την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα της κατηγορίας.