Connect with us

5ος Όμιλος

Ο ΠΟΑ “σκιαγραφεί” την Επισκοπή

Published

on

Μέσω δελτίο τύπου ο ΠΟΑ παρουσιάζει την Επισκοπή με τον εξής τρόπο:

Η Επισκοπή είναι από τις ιστορικές ομάδες της Κρήτης και συγκεκριμένα του Ρεθύμνου, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας με τα γραφικά σοκάκια και τις πανέμορφες τοποθεσίες που κάθε χρόνο αποτελούν πόλο έλξης για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο σύλλογος κρατάει ψηλά τη σημαία του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου, έχοντας καταγράψει ουκ ολίγες επιτυχίες από το 1962 και την πρώτη μέρα ιδρύσεως του.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Επισκοπής έχει εδραιωθεί στο κρητικό ποδόσφαιρο και έχει μεγαλώσει ως μέγεθος σημειώνοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας της. Με μακρά παρουσία στη Δ’ Εθνικής από το 1991, ήρθε η άνοδος στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2011-12 και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για δύο συναπτά έτη. Εκτός αυτού, η Επισκοπή έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, έχει πανηγυρίσει δύο φορές τον τίτλο στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, μετράει τέσσερις κατακτήσεις Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου, ενώ αξιοσημείωτη και συνάμα ιστορική είναι η παρουσία της στον α’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας το 2012.

Γήπεδο της ομάδας είναι το Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής «Θ. Βαρδινογιάννης» με χωρητικότητα 1300 Θέσεων.

Στην προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 4-0 του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ η βαθμολογική της θέση καθιστούν ντέρμπι την προσεχή, εντός έδρας, αναμέτρηση με τον ΠΟΑ στον Ατσαλένιο.

Για την ομάδα μας είναι πάντοτε τιμή να φιλοξενεί στο γήπεδό του ομάδες από την Κρήτη και όχι μόνο. Είναι αυτονόητο για όλους εμάς στον ΠΟΑ πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να πράξουμε για ακόμη μια φορά.

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φιλοξενήσουμε την αποστολή της Επισκοπής και μαζί να αναδείξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Το Κρητικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επιτυχίες, έχει ανάγκη να κρατήσει τη “σημαία” του ψηλά

Ραντεβού την Κυριακή στις 15:00 στον Ατσαλένιο