Connect with us

5ος Όμιλος

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Φωστήρας, 2-0 την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Δύο στα δυο για τον Φωστήρα. Το σύνολο του Μουράτ Σεροπιάν, αν και έμεινε από το 34′ με δέκα λόγω αποβολής του Τσουλβατσίδη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της συντοπίτισσας ΑΕ Μοσχάτου με 2-0 και να συνεχίσει τον καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Οι Μοσχατιώτες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους στο ξεκίνημα της συνάντησης, με τον Φωστήρα να παίρνει τη νίκη στο φινάλε του πρώτου μέρους κι ας έπαιζε με δέκα παίκτες. Το σκορ άνοιξε στο 39′ ο Νταούλιας, για να διπλασιάσει στο 45′ ο Πεχλιβανίδης.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ, που θα τους ξανά έβαζε στο ματς.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιαν): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (84′ Μανωλάς), Λώλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι (84′ Τζιάτζιος), Χριστόπουλος (80′ Ανδριόπουλος), Νταούλιας, Σταμάτης (61′ Μπερνιδάκης), Φέκκας, Λαζαρίδης (46′ Νικολόπουλος).
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Γιάννης Χατζηπέτρος): Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν (52′ Τζέλη), Ανδρίκος, Τζωρτζάτος, Γκόγκα (52′ Παυλάκης), Χαλβατζίου(62′ Θεοδοσίου), Νιζάμης, Ψυχογιος, Πασαλίδης, Κουτσούμπας (84′ Ποιμενίδης).
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ