Connect with us

stoplekto

«Παλικάρι» ο ΠΟΨ, 2-1 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο ΠΟΨ έπαιξε για τον εκλιπόντα, Ιωάννη Δακτυλά, λίγες ώρες μετά το θάνατο του και επικράτησε 2-1 του Αστέρα Ζωγράφου στο Κάτω Χαλάνδρι. Οι παίκτες του Γιώργου Σπυράκη ήταν παλικάρια και πήραν μια νίκη «ανάσα» ανεβαίνοντας στο 18 βαθμούς και τη 12η θέση. Όσο για τον Αστέρα, φάνηκε ότι επηρεάστηκαν και οι παίκτες του από το κλίμα, ηττήθηκε για τέταρτη φορά φέτος και έμεινε στη 4η θέση με 38 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Τουμάσης με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 71’ ο Ζίφκοβιτς τροφοδότησε τον Κοτσώνη που πλάσαρε τον πολύ καλό Λέκκα για το 2-0. Το συγκεκριμένο τέρμα πανηγυρίστηκε δεόντος από τον κόσμο του ΠΟΨ που έφυγε από το γήπεδο με ένα «χαμόγελο» ύστερα από μια δύσκολη μέρα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Στραβοδήμος στο 88’ με εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Π., Σταύρογλου Δ., Κοκόρης Η.

ΠΟΨ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Βερρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπραχιμιλάρι, Κοτσώνης, Λεοντίου, Τουμάσης (90′ Καπάνταης), Ζίφκοβιτς (81′ Μπέγκα), Σύγγρος (54′ Βεντούρης).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Πρέντραγκ Σομπότοβιτς): Λέκκας, Στραβοδήμος, Ορφανός (71′ Γαλανός), Χαραλαμπίδης (54′ Κουμαριανός), Εξηντάρης, Παπαθανάσης, Λαζάρου (78′ Ανδριανόπουλος), Χατζησπύρος, Κυριαζής, Σπυρόπουλος, Καραμάνος.