Connect with us

stoplekto

Πανελευσινιακός- Ακράτητος 3-0

Published

on

Θριαμβευτική πρόκριση στο Κύπελλο για τον Πανελευσινιακό, καθώς απέκλεισε με δυο νίκες τον ισχυρό Ακράτητο. Παίζοντας έξυπνα η ομάδα του Γιάννη Ρόκα με παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα «καθάρισε» το ματς στην επανάληψη φτάνοντας σε αυτό το άνετο 3-0.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πανελευσινιακός αποδεικνύεται για τον Ακράτητο «κακός δαίμονας», καθώς μέχρι στιγμής είναι η μοναδική ομάδα που του έχει κόψει βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά και τoν έχει κάμψει στο Κύπελλο.

Στο πρώτο μέρος οι «σταχυοφόροι» κέρδισαν στο 24’ πέναλτι σε ανατροπή του Κακοσίμου Γ., αλλά για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι οι Ελευσίνιοι ήταν και πάλι άστοχοι από την άσπρη βούλα, καθώς ο Μακρίδης που ανέλαβε την εκτέλεση σημάδεψε το δοκάρι. Στο 35’ οι γηπεδούχοι είχαν εκ  νέου δοκάρι με τον Τούση.

Τελικά η υπεροχή του Πανελευσινιακού καρποφόρησε στην επανάληψη, καθώς πέτυχε τρία γκολ με τους

Παπαδάκη(47’), Κακοσίμο Γ.(60’) και Μπουρτένη(81’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Φίτσας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Σκλιας, Κακοσίμος Σ., Πλάτανος, Πετσίτης(73’ Αμπαζάι), Μιχαήλος, Τούσης(72’ Μαρινόπουλος), Μακρίδης(65’ Ατματσίδης), Παντελίδης, Κακοσίμος Γ.(60’ Ζίου), Παπαδάκης, Μπουρτένης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος(69’ Κουκούλης), Παρσίδης, Νομικός, Χριστοδούλου, Κουμουλίδης, Κατσίκης(53’ Τσιγγόπουλος), Μπούγιας(21’ λ.τρ. Λίτσης), Καλέμι, Βασιλείου, Καραχάλιος(55’ Αγγελόπουλος).