Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπαρούνης: “Κομβικό το γεγονός ότι ο διαιτητής “βάφτισε” το πέναλτι… φάουλ”

Published

on

Το Ηράκλειο σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς έδειξε τα… δόντια του όμως ισοφαρίστηκε στο τέλος του αγώνα με τον Ήφαιστο με το αποτέλεσμα αυτό να αφήνει πικρία στον προπονητή Νίκο Παπαρούνη.

Ο έμπειρος κόουτς στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στο γεγονός ότι κομβικό ρόλο στο ματς έπαιξε η απόφαση του διαιτητή να βαφτίσει το… πέναλτι φάουλ.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

”Βάση εικόνας του αγώνα θεωρώ ότι ήμασταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του καλύτεροι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Πιστεύω πως καθοριστικό ρόλο στο ματς έπαιξε το γεγονός ότι ο διαιτητής ένα πέναλτι… το βάφτισε φαουλ. Θέλω να σταθώ σε αυτό το σημειό και να πω ότι ενώ έχουμε την καλύτερη επίθεση στον όμιλο όμως δεν έχουμε κερδίσει πέναλτι. Αυτό από μόνο του σαν στατιστικό στοιχείο είναι σημαντικό στο ότι η ομάδα μας αγωνίζεται σε όποιο γήπεδο και εαν παίζει χωρίς σκοπιμότητα και προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο και το έχουμε καταφέρει. Αλλα κάποια προβλήματα παικτών με τραυματισμούς σε καίριες θέσεις και λίγο η απειρία έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε υψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Η πικρία που για δεύτερο ματς μετά τον Ολυμπιακό Λιοσίων ισοφαριστήκαμε στις καθυστερήσεις μας πεισμώνει”.