Connect with us

stoplekto

Παραιτήθηκε από την Δάφνη Ταμπουρίων ο πρόεδρος Ν. Αντωναράκης

Published

on

Την παραίτηση του από την προεδρία της Δάφνης Ταμπουρίων υπέβαλε ο Νίκος Αντωναράκης . Με επιστολή του προς το ΔΣ του συλλόγου αναφέρει:

«Μετά και από τα τελευταία γεγονότα τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, παίρνοντας επάνω μου την γενική κακή εικόνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, υποβάλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της ομάδας και παρακαλώ να την κάνετε αποδεκτή.                                                                                                                                             Θα παραμείνω ως απλό μέλος μέχρι να συγκροτηθεί το νέο ΔΣ και αναλάβει ο νέος πρόεδρος και μετά θα αποχωρήσω εντελώς.

Χρέος του εκάστοτε προέδρου είναι η διατήρηση του σωστού κλίματος στην ομάδα να υλοποιούνται οι οικονομικές απαιτήσεις της και να τηρούνται όλες οι συμφωνημένες από το καταστατικό και από τις συνελεύσεις της δεσμεύσεις της κάθε θέσης ξεχωριστά κάτι το οποίο δυστυχώς δεν έγινε.                                                                                                                                            Βλέποντας την ομάδα να πηγαίνει προς διάλυση ,αν και δεν είναι η πρώτη φορά, προβαίνω σε αυτή την κίνηση για να προλάβω την καταστροφή μέσω ενός νέου ΔΣ και ενός προέδρου που θα βγει μπροστά και θα  προσπαθήσει να την σταματήσει.                                                                                                        Ο νέος πρόεδρος και το νέο ΔΣ να υλοποιήσει αυτά που εγώ δεν μπόρεσα για τους λόγους τους οποίους έχω αναπτύξει σε όλους αλλά και στον καθένα σας ξεχωριστά στις συνελεύσεις μας.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσα  να προστατέψω την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά αλλά δυστυχώς πάντα υπήρχαν άνθρωποι που έβαζαν εμπόδια.                                                    

Η ομάδα της Δάφνης και καμία ομάδα δεν προσφέρεται για προσωπικές κόντρες. Προέχει το καλό του σωματείου και του αθλήματος, κατά βάση των αθλητών , πάντα σεβόμενοι τους κανονισμούς της αρχής που διοργανώνει το εκάστοτε πρωτάθλημα αλλά και της ομάδας είτε πρόκειται για διοίκηση, για προπονητές ή παίκτες.

Παρότι φαινόταν εδώ και καιρό αυτή η πορεία παρέμεινα και προσπάθησα να αντιστρέψω την υπάρχουσα κατάσταση σεβόμενος την προσπάθεια όλων παρότι ήθελα να υποχωρήσω.  Δεν συνηθίζω να φεύγω πριν δώσω τις μάχες μου. Όμως σεβόμενος πρώτα από όλα τον εαυτό μου και ιδιαίτερα του γεγονότος που ακολούθησε μετά τον αγώνα με τον Πήγασο δεν θα μπορούσα να παραμείνω άλλο. Πολλοί προσπάθησαν να μου αλλάξουν την γνώμη με τα καλά τους λόγια και τους ευχαριστώ. Ιδιαίτερα από παίκτες. Σαν ενεργός αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού γνωρίζω πολύ καλά ότι οι τελευταίοι που πηδάνε από ένα πλοίο που βουλιάζει είναι οι αξιωματικοί του και τελευταίος όλων ο καπετάνιος του. Αυτό ακριβώς και έκανα. Όμως για να σώσεις το πλήρωμά σου χρειάζονται  θυσίες τις οποίες έκανα πολλές φορές στο παρελθόν και αυτό κάνω και αυτή την στιγμή με την αποχώρησή μου. Οι διοικήσεις και οι παίκτες αλλάζουν αλλά η ομάδα μένει.                                                                                                                                    Μακάρι λοιπόν να βρει τον δρόμο της.»