Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Βρεθήκαμε προχθές βράδυ στα εγκαίνια των αποδυτηρίων  του Ηρακλή Νικαίας . Εντυπωσιαστήκαμε στην κυριολεξία.  Όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν και οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου απέδειξαν ότι μπορούν . Μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν πριν από λίγα χρόνια και έφτασε ήδη ψηλά .Με τέτοιες κινήσεις σαν κι αυτή του Ηρακλή , το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ανεβαίνει επίπεδο…..

Με αφορμή αυτό που γράψαμε για την κακή συμπεριφορά οπαδών σε διαιτητές ο Βασίλης Τσιτούρας σχολίασε  μεταξύ άλλων στο facebook . :

«Άλλο ύβρεις και άλλο κριτική…όλοι, πρέπει, να ”δικαζόμαστε” για ελλείψεις και λάθη.
….εμένα με ενοχλεί, πιο πολύ από έναν κακό διαιτητή, ο παραγονταρας, αυτός που συμμετέχει, στην διοίκηση, της ομάδας του, και το τραγικότερο ,αυτός που είναι αιρετός η’ έχει άλλο θεσμικό ρόλο, στην ΕΠΣΠ….να είσαι….με αυτούς τους τύπους. έχεις, δει κάτι ,να κάνουμε???….έχεις δει ,διαιτητές να τους ”γράφουν”, εγώ ελάχιστους…και σωστά, τα παιδιά, μας φοβούνται και είναι ανυπεράσπιστα, στην βορά, του κάθε, υπάνθρωπου….ΨΕΜΑΤΑ???…ο ΟΡΦΑΝΟΣ είναι, ένας από αυτούς, που δεν ”ψαρώνει”…..και μαγκιά του ,που το κάνει…αν δεν μπορούμε, εμείς να τον ”ανεχτούμε”, ας απευθυνθούμε ,στα όργανα και στους θεσμούς………στο κάτω-κατω ,είναι μαγκιά ,να πληρώνεις για τα λάθη και θέλει κότσια,….η χωρίς…ΣΥΜΦΕΡΟΝ….συγνώμη….
Από το να ζητάμε ευθύνες από τους υπευθύνους, ας γίνουμε εμείς καλύτεροι »…..

Αποκαταστάθηκε η τάξη στον Ολυμπιακό Περάματος  και η Ιωάννα Μωρέ παραμένει στην προεδρία της ομάδας. Μια κίνηση που αντιμετώπισαν με ανακούφιση οι φίλοι του συλλόγου .  Η σιδηρά κυρία συνεχίζει το έργο της με στόχο να φτάσει ο σύλλογος στην νέα άνοδο…..

Ο Ολυμπιακός Περάματος μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Άρη Αμφιάλης στο ντέρμπι κορυφής είναι μόνος πρώτος στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η ΑΕ Αίγινας που είναι πολύ ανεβασμένη τελευταία….

Στον 2ο όμιλο η Νίκη Ρέντη παραμένει πρώτη και αήττητη ένα βαθμό μπροστά από την νεανική Ένωση Καμινίων , δυο από τον Αστέρα Κερατσινίου και τέσσερις από τον Ηρακλή Νικαίας τον οποιον υποδέχεται το Σάββατο στο Ρέντη….

Άρωμα γυναίκας και στην Ένωση Α.Α. Ρέντη . Νέα πρόεδρος η  κ. Μαρία Γκουτζαμάνη αρχαιολόγος  και Γενική Γραμματέας η κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη με δραστηριότητα στην πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση.  Ο μέχρι τώρα πρόεδρος Ηλίας Μάκρας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κατέλαβε την θέση του αντιπροέδρου .  Μακάρι ο σύλλογος να βρει τον δρόμο του  και να ανακάμψει . Και τα μέλη του ΔΣ να πηγαίνουν στους αγώνες να βλέπουν την ομάδα……

Αγωνιστικά η Ένωση Α.Α. Ρέντη , πήρε βαθμό στο παιχνίδι με την Αστυπάλαια . Παραμένει πάντως στην τελευταία θέση  …

Την πέμπτη συνεχόμενη  ήττα της  γνώρισε η Καστέλλα που από την κορυφή την 4η αγωνιστική βρέθηκε στην ενδέκατη . Ένατη ήττα  για τα Αστέρια  Δραπετσώνας σε ισάριθμα παιχνίδια. Η είδηση εδώ είναι ότι η ομάδα σκόραρε για πρώτη φορά φέτος . Μετά από 748 λεπτά «βρήκε δίκτυα »….

Παράπονα έκαναν στον Πειραϊκό προς τους υπευθύνους του γηπέδου της Νίκαιας . Τους έβαλαν  για να αλλάξουν στα προκάτ αποδυτήρια στα οποία, τα μπάνια δεν είχαν ζεστό νερό . Και οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να πάνε στα  απέναντι  αποδυτήρια , μέσα στο κρύο . Τριτοκοσμικές καταστάσεις…..

Στα εγκαίνια των αποδυτηρίων του Ηρακλή Νίκαιας , παραβρέθηκε και ο φροντιστής του Φαληρικού Γιώργος Αντωνίου , ο πατέρας του οποίου μαζί με τον Αριστείδη Δημόγλου ίδρυσαν τον Ηρακλή…..

Κηδεύεται σήμερα στις 16.00 στο Γ’ Νεκροταφείο η Βασιλική Δράγαζη , μητέρα του Τεχνικού διευθυντή του Ερμή Κορυδαλλού Γρηγόρη .Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο  που αποχαιρετά σήμερα τη μανούλα του . Θα έχει πάντα την ευχή της ….

Αύριο στις 15.30 στο Νεκροταφείο του Σχιστού θα γίνει η κηδεία του Αντώνη Χαλά ιδρυτικού στελέχους  του Παννεαπολικού. Πέρα από την διοίκηση του τελευταίου , συλλυπητήρια στην οικογένεια του στέλνει και η Χαλκηδόνα αφού ο γιός  του εκλιπόντος Νίκος είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα . Επίσης στην Χαλκηδόνα αγωνίζεται ο εγγονός του Αντώνης….

Η οικογένεια Χαλά παρακαλεί όλους πως αντί στεφάνου μπορούν όσοι θέλουν να δώσουν χρήματα για το «Λύρειο ίδρυμα » . Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει κουτί έξω από την εκκλησία …..