Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Μέσα στις επόμενες μέρες ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο του ΣΕΦ . Ο εργολάβος θα εισπράξει ένα μέρος του ποσού και θα αρχίσει το σκάψιμο στον αγωνιστικό χώρο , μάλλον από τις επόμενες  μέρες . Στη συνέχεια θα πέσει το τσιμέντο  και  αμέσως μετά το καουτσούκ και ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας .Οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας  είναι βέβαιοι ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου. Μακάρι ….

Τοποθετήθηκαν όλες οι  λάμπες στο γήπεδο Χαραυγής που δουλεύουν κανονικά .Και ο φωτισμός όπως λένε όλοι πλέον , είναι καλός. Γι’ αυτό άλλωστε και η ΕΠΣΠ όρισε το Σάββατο στις 16.30 τον αγώνα του Αστέρα Κερατσινίου – Σπίθας και την Κυριακή στις 16.00 αυτόν ανάμεσα στην Χαραυγή και τον Ίκαρο Καλλιθέας …..

Σε  τρεις… δόσεις θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης  του Κυπέλλου Πειραιά .   Την προσεχή Τετάρτη 19/12   στη Σαλαμίνα θα παίξει ο Αμπελακιακός με τον Ερμή Κορυδαλλού. Λίγες μέρες μετά το Σάββατο 22/12  που δεν έχει πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής  θα αγωνιστούν στην Καλλιθέα ο  Εθνικός με τον Ιωνικό και μετά το νέο έτος  το Σάββατο 5 Ιανουαρίου την παραμονή των Φώτων που δεν έχει παιχνίδια για τα Πειραϊκά πρωταθλήματα , θα διεξαχθούν οι  δυο  άλλοι αγώνες ΑΕ Μοσχάτου – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και Χαλκηδόνα-  ΑΕ Περάματος…..

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Μικτή Νέων Πειραιά και μάλιστα με το ευρύ σκορ 4-1 την αντίστοιχη της Ανατολικής Αττικής μέσα στη Βάρη, αν και ηττάτο στο α’ μέρος με 0-1 . Η ομάδα του Τέλη Μελά διαθέτει πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα αξίζει να πάει μπροστά . Αντίθετα η Μικτή παίδων γνώρισε την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια . Αναμενόμενο θα λέγαμε από τη στιγμή που τα προβλήματα είναι γνωστά . Ας τα επαναλάβουμε .Τα περισσότερα παιδιά από αυτά που αγωνίζονται δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους ενώ προπονούνται σε  γήπεδα μικρών διαστάσεων. Το πρωτάθλημα προπαίδων ξεκινά Μάρτιο , λόγω γηπεδικών προβλημάτων….

«Καίει» τη …Σπίθα το φύλλο αγώνα με τον Ηρακλή Νίκαιας .Κι αυτό γιατί αναφέρει ότι δυο φίλαθλοι  της ομάδας τον έβρισαν . Ο πρώτος από την εξέδρα , ο δεύτερος( που θα πρέπει να είναι παράγοντας), από κοντά . Για τον πρώτο αναφέρει ότι τον έβρισε μετά την αποβολή του παίκτη της Σπίθας , άρα ήταν οπαδός της . Ο δεύτερος που τον πλησίασε  φορούσε μπουφάν με σήμα της Σπίθας, αλλά δεν θυμόταν το όνομα του. Μάλιστα με αυτόν έγινε ένας ενδιαφέρων και …ποιοτικός διάλογος όπως τον αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα . Απολαύστε τον :

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ :« « Γιατί θες να είσαι ο πρωταγωνιστής του αγώνα;»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: « Γιατί τα λέτε σε μένα και όχι στον παίκτη σας;», ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ : «Άντε γ….., είσαι μεγάλος βλάκας».

Ωραία πράγματα…..

Τρομερό σοκ για τον Γρηγόρη Σπήλιο . Άγνωστοι παραβίασαν χθες τα  ξημερώματα το κατάστημα αθλητικών ειδών που διατηρεί ο  ηγέτης της ΑΕ Νίκαιας στο Αιγάλεω . Και όχι μόνο το παραβίασαν αλλά το άδειασαν όλο (!!!)στην κυριολεξία . Προφανώς με φορτηγό οι δράστες πήραν όλο το  εμπόρευμα που λόγω των ημερών ΄ ήταν αρκετό . Μπουφάν , φόρμες, μπλούζες , μπάλες τα πάντα που έχουν σχέση με τον αθλητισμό . Η ζημιά τεράστια για τον αγαπητό μας φίλο. Να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης αμέσως μετά την ανακάλυψη της ληστείας , κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων  στο Αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω.  Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη και την σύλληψη των δραστών και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις…..

Όλη η οικογένεια του Ερμή Κορυδαλλού , αλλά και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν χθες το απόγευμα  στο Γ’ Νεκροταφείο για να πουν το «στερνό αντίο» στην Βάσω Δράγαζη μητέρα του τεχνικού διευθυντή του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου . Μέσω της στήλης ο Γρηγόρης Δράγαζης   αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του συμπαραστάθηκαν στο πένθος του ….