Connect with us

Γ Εθνική

Πρόκριση για την Κηφισιά στον τελικό του 4ου ομίλου (2-4 στα πέναλτι τον Ιερόθεο)

Published

on

Η Κηφισιά πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του 4ου ομίλου για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής αφού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 2-4 του Άγιου Ιερόθεου (1-1 κανονική διάρκεια).

Το πολικό ψύχος που επικρατούσε στο γήπεδο του Ηφαίστου δεν επέτρεψε σε αρκετό κόσμο να παρακολουθήσει τον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση όντας πιο τυχεροί στην ψυχοθφόρο διαδικασία με τον Σαγανά και Γκουτσούλα να μην μπορούν να σκοράρουν για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, οι κυανόλευκοι βρήκαν δίχτυα τέσσερις φορές και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του ομίλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άγιος Ιερόθεος πατούσε σε γενικές γραμμές καλύτερα στο α’ μέρος απειλώντας με τους Σούφλα (34′), και Σαγανά (20′), με την Κηφισια να έχει καλή στιγμή στο 36′ όταν σε φάουλ του Τεγούση η κεφαλιά του Καρακώστα έφυγε λίγο άουτ. Στο 29′ έγινε το 0-1 για την Κηφισιά αφού ο Κυριαζής σε ωραία αντεπίθεση έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έκανε το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε στο επόμενο λεπτό για τον Άγιο Ιερόθεο μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Σαγανά για να ακολουθήσει η υπεροχή των γηπεδούχων που δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Το ματς πήγε στην παράταση με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Καρβουνίδη στο 100′, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Κετσετζόγλου 2′ αργότερα για τον Ιερόθεο.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

0-1 Εσλερ

1-1 Γουλας

1-2 Σαμιος

Αουτ ο Σαγανας

1-3 Καρακώστας

2-3 Μπιρμπίλι

2-4 Μουσταφίδης

Αστοχεί ο Γκουτσούλας

ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης, Μιχαλοπουλος, Κωστουλας, Μπιρμπιλι, Καραμερης, Γκουτσουλας,Σούφλας (761′ Κετσετζογλου), Σαγανας, Πανουσης (76′ Γουλας), Νιζαμης (99′ Θανοπουλος).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Λευτερης Μυλωνης) Καλδέλης, Χαλκιας, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφιδης, Ρεντζής, Σπηλιωτάκης, Κυριαζής (65′ Φαρινολα), Παναγιωτόπουλος (99′ Καρβουνιδης), Χαϊκάλης (72′ Σάμιος).