Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Σκόρπιος Φυλής- Λαμπερή Ελευσίνας 3-4

Published

on

Στο 95’ η Λαμπερή Ελευσίνας μετά από μια εντυπωσιακή αναμέτηση κατάφερε να κάμψει με 4-3 τον δυναμικό Σκορπιό Φυλής στα Νεόκτιστα και συνεχίζει το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της με τρία στα τρία στην αρχή του πρωταθλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο ημίχρονο έληξε 3-3!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Μπαρίνη(4’) και Λέλου(8’), για να ισοφαρίσει η Λαμπερή με τους Βλέκο(19’) και  Οσμάνη(21’). Ο Σκορπιός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 39’ με εκτέλεση φάουλ του Παναηλίδη, για να ισοφαρίσει εκ νέου η Λαμπερή με τον ίδιο τρόπο με τον Τεπέτοβ στο 43’.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια με τους Τεπέτοβ και Οσμάνη και κατάφεραν τελικά να πάρουν αυτή τη «χρυσή» νίκη με γκολ του Οσμάνη στο 95’.

Οι νικητές ζήτησαν και δυο πέναλτι από το διαιτητή Μπούρδο σε ανατροπές του Γκίνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πλακιάς, Μαυρίδης(46’ Γκιόκα), Σκαμαντζούρας, Τράλος, Μπήκας, Κίτσας, Γκούμας(86’ Δοσιάδης), Κολέτσι, Παναηλίδης(68’ Παγώνης), Μαρπίνης(73’ Αγγελόπουλος), Λέλος.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Χριστοφής, Χρηστάκης(74’ Νικολάου), Λυμπέρης, Μπακατσέλος, Σίνος, Αδαμόπουλος, Λογγαράκης(74’ Τζάνος Β.), Τεπέτοβ(85’ Τζάνος Π.), Οσμάνης, Γκίνης, Βλέκος(46’ Αθανασόπουλος).