Connect with us

stoplekto

Στάθηκαν στο ύψος τους οι Μικτές ΕΠΣΔΑ

Published

on

Στο ύψος τους στάθηκαν οι Μικτές ΕΠΣΔΑ στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων, όπου φιλοξενήθηκαν στη Νέα Ιωνία από τις ισχυρές ομάδες των Αθηνών. Οι νέοι ηττήθηκαν με 2-0 και οι Παίδες απέσπασαν ισοπαλία 0-0.

 

Πρώτη ήττα οι Νέοι 

Παίζοντας ψυχωμένα οι Νέοι του Αποστόλη Λινάρδου ηττήθηκαν από την αντίστοιχη ομάδα της Αθήνας με 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα, η οποία στην αρχή  της επανάληψης έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Χαμηλάκη με δεύτερη κίτρινη.

ΝΕΟΙ: Κατσανεβάκης, Γιώτης, Χαμηλάκης, Στυλίδης, Τσιαμάκης, Νικολιάς, Λιάσκος, Πίνης, Θεοδωρίδης, Τσιμπουρλάς, Συμεωνίδης. Έπαιξαν και οι Παλιγγίνης, Πουμπουρίδης, Μπάσας, Δούκας και Μήνος.

 

0-0 οι Παίδες- παρέμειναν στην κορυφή

 

Ακόμα μια καλή εμφάνιση από τους Παίδες του Ζαχαρία Ιωάννου, οι οποίοι κράτησαν στο 0-0 την ισχυρή ομάδα των Αθηνών και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΙΔΕΣ: Τσαπουρνής, Φυσαράκης, Χαλάς, Αναστασίου, Κατσανεβάκης, Μπορμπόκης, Παλαχάρ, Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Γεντίκης, Στασίνης. Αγωνίστηκαν και οι Μπαλωμένος, Πουμπουρίδης και Πουζουρίδης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply