Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταμπουλίδης: “Να διαχειριστούμε την κατάσταση”

Published

on

Ο Μικρασιατικός συμπλήρωσε με την ήττα απέναντι στην Τερψιθέα έναν μήνα χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να παραμένει σε δύσκολη θέση με δεδομένο ότι η βαθμολογική του συγκομιδή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Ο Κώστας Σταμπουλίδης γνωρίζει ότι θα πρέπει με περισσότερη δουλειά η ομάδα να αλλάξει την αγωνιστική της ταυτότητα ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που προσδοκούν όλοι στο σύλλογο. Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε όπου και τονισε

“Λοιπόν είναι σίγουρα μια πολύ αρνητική εξέλιξη για την ομάδα μας. Πιστεύω ότι είμαστε σε κατάσταση που σίγουρα δεν περιμέναμε, δεν πιστεύαμε, δεν θέλαμε αλλά καλουμαστε να διαχειριστούμε. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για εμένα. Δεν τις αναφέρουμε, τις γνωρίζουμε όμως εμείς και αυτό μαζί το ότι η ομάδα αποτελείται από παιδιά τα οποία προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και σίγουρα αγαπάνε πολύ την ομάδα και την πονάνε και το ότι στο σύλλογο υπάρχουν παιδιά που το καλοκαιρι απέδειξαν ότι ήθελαν πολύ να έρθουν στην ομάδα, μας δίνει την δύναμη να παλέψουμε να μοχθησουμε να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε και την εικόνα της ομάδας και την βαθμολογική της θέση..Δεν πιστεύω ότι είναι ώρα για περισσότερα λόγια θέλει πίστη και πολύ δουλειά. Όσο για το παιχνίδι μια τόσο βαριά ήττα δεν σου δίνει δικαίωμα να πεις ότι ήταν ένα ματς το οποίο έφερε και τις δυο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Η αντίπαλη ομάδα εμφανίστηκε πιο ικανή και αποτελεσματική και κέρδισε δίκαια. Εμείς ξαναλέω καλουμαστε όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από αυτήν την δύσκολη θέση που την έχουμε φέρει. Δεν υπάρχει χρόνος για δικαιολογίες και ευθύνες μόνο για δουλειά και πίστη σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε”.