Connect with us

5ος Όμιλος

Στο Κερατσίνι τα επόμενα δυο εντός / Ευχαριστήριες ανακοινώσεις

Published

on

Στο Κερατσίνι τα επόμενα δυο εντός / Ευχαριστήριες ανακοινώσεις

Στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου “Παναγιώτης Σαλπέας” θα φιλοξενηθεί ο Εθνικός για τις επόμενες δυο “εντός έδρας” αναμετρήσεις του, στις οποίες θα υποδεχθεί τους Α.Ο. Γιούχτα και Α.Ε Νεάπολης αντίστοιχα.

Επι της ουσίας η ομάδα του Εθνικού θα δώσει τρείς αγώνες σερί στο γήπεδο του Κερατσινίου, αφού μεσολαβεί μεταξύ των δυο εντός έδρας αγώνων η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟ Κερατσινίου.

Όπως είναι γνωστό, ο όρος “έδρα” έχει χάσει την σημασία της για την ομάδα μας και στην περίπτωση μας μόνο για στατιστικούς λόγους υφίσταται πλέον. Ακόμα και η εξεύρεση προσωρινής στέγης έχει καταντήσει δύσκολη εξίσωση, αφου όλες οι ομάδες έχουν το γήπεδο τους με τον προγραμματισμό τους, τις υποχρεώσεις τους και παράλληλα -εν έτει 2018- να υπάρχει ενας εκ των ιστορικότερων συλλόγων της Ελλάδας που δεν γνωρίζει το που θα αγωνιστεί λίγες μέρες αργότερα!!!

Για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, για τις ενέργειες του προκειμένου να βρεθεί γήπεδο για τις επόμενες δυο αγωνιστικές, όπως επίσης και τον Δήμαρχο Κερατσινίου/ Δραπετσώνας, κ.Χρήστο Βρεττάκο, για την ευγενική παραχώρηση του “Π.Σαλπέας”.

Παράλληλα, ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για την φιλοξενία της στον πρόσφατο αγώνα ματαξύ των δυο συλλόγων, ενω ενα μεγάλο “ευχαριστώ” αξίζει στον Σύνδεσμο Φιλάθλων Εθνικού “ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14” καθώς και σε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Μουρνιών. Η ένθερμη παρουσία τους δίπλα στην ομάδα ήταν για άλλη μια φορά αξιοσημείωτη.
https://www.ethnikosfc.org/sto-keratsini-ta-epomena-dyo-entos-eycharistiries-anakoinoseis/