Connect with us

4ος Όμιλος

Συνάντηση των σημερινών με τους αυριανούς πρωταθλητές στον ΟΦΗ και… μπάρμπεκιου

Published

on

Την Κυριακή στις 19.00 στο Γεντί Κουλέ θα γίνει η τελετή απονομής του Κυπέλλου του πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής στον ΟΦΗ και όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση της κρητικής ομάδας, στόχος είναι μια λιτή τελετή αφιερωμένη στα παιδιά, τους αυριανούς φιλάθλους του ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πέρα απο την απονομή,  περιλαμβάνει πολλά δώρα για τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ, αλλά και την δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα απο τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ το κεντρκό σύνθημα της εκδήλωσης, όπως αποτυπώνεται και στην πρόσκληση που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr , είναι «Γιορτή-Συνάντηση των σημερινών πρωταθλητών με τους αυριανούς πρωταθλητές. Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ με παιδικές φωνές.

-Να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα.

-Να νοιώσoυν τι εστί ΟΦΗ

-Να γεμίσουν με αναμνήσεις και δώρα

-Να γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας».

Να σημειωθεί ότι κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η VODAFONE.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΚ

Μπάρμπεκιου θα έχει το σημερινό…πρόγραμμα για τους παίκτες του ΟΦΗ. Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, που θα γίνει απόγευμα, η «Καντίνα το Μανωλιό» όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο, θα ψήσει σουβλάκια και όχι μόνο, για τους παίκτες του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική.