Connect with us

5ος Όμιλος

Συνέντευξη Μηνά Πίτσου: Όποιος θέλει βαθμούς από τον Γιούχτα, θα πρέπει να… ματώσει

Published

on

Ο Μηνάς Πίτσος θα κληθεί να οδηγήσει τον Γιούχτα στην Γ’ Εθνική και ο ίδιος, μετά από τις εξαιρετικές σεζόν έχοντας τρια συνεχόμενα πρωταθλήματα, θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις συνθήκες του δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος.

Διοίκηση, παίκτες και ο κόσμος πιστεύουν τον Ηρακλειώτη κόουτς που δείχνει να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στους πάγκους, με τον ίδιο μέσω της ιστοσελίδας μας να μιλάει για τη νέα σεζόν και τον Γιούχτα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Ποιος είναι ο στόχος του Γιούχτα;

Σίγουρα έχουμε επιλέξει παιδιά από το Ηράκλειο. Άλλωστε μου αρέσει το Κρητικό στοιχείο. Και την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε στην Γ’ Εθνική πάλι ήταν έντονο το Κρητικό στοιχείο. Είμαι λάτρης στο κομμάτι αυτό. Πιστεύω τα παιδιά από την Κρήτη, όπως το απέδειξα και την πρώτη σεζόν. Μετά την άνοδο το ρόστερ μας αποτελείται από Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές γιατί έχω παίκτες που με έχουν στηρίξει στις τρεις συνεχόμενες ανόδους που έχω πανηγυρίσει. 

Στόχος αποτελεί η παραμονή και θα προσπαθησουμε να φτάσουμε άμεσα στην επίτευξη του στόχου. 

Τι θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα;

Θεωρώ ότι πλέον έχω ταυτιστεί με τις Αρχάνες. Ξέρουν όλοι τη φιλοσοφία μας και ξέρουν τι προσπαθούμε να περάσουμε Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Μακάρι να συνδυαστεί και με θετικά αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν αποτυχίες και ευχόμαστε η ομάδα να εδραιωθεί στα μεγάλα σαλόνια.

Πως βλέπετε το ματς της 1ης αγωνιστικής;

Δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες όταν ξεκινούν στην έδρα τους προσπαθούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Τα φαβορί ωστόσο φαίνονται στο γήπεδο και όχι από τις μεταγραφές που γίνονται το καλοκαίρι.

Μπορείτε να κάνετε πρωταθλητισμό;

Θεωρώ ότι θα είμαστε μια πάρα πολύ σοβαρή ομάδα και πιστεύω ότι και οι πολύ καλές ομάδες και τα ονόματα της κατηγορίας θα περνούν δύσκολα με εμάς. Θα είμαστε ανταγωνιστική και σοβαρή ομάδα με λίγα λόγια.

Ποια ομάδα είναι φαβορί για την ανοδο;

Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με τεράστια ονόματα στο χώρο. Σίγουρα θα δώσω προτεραιότητα σε αυτέ τις φανέλες, δηλαδή Ιωνικό, Προοδευτική και Εθνικό. Όμως όπως γίνεται κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα περιμένουμε και μια έκπληξη και μακάρι να είμαστε εμείς αυτή η ομάδα.

Πιστεύετε οτι για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα αναδείξει η Κρήτη την πρωταθλήτρια ομάδα του ομίλου;

Έχουμε δείξει μεγάλη δυναμική στην Κρήτη. Θεωρώ ότι υπάρχουν και εδώ πολλές δυνατές ομάδες όπως ο ΟΦΙ, το ΣΥΝΚΑ, η Επισκοπή βάση πάντα μεταγραφών, αλλά θεωρώ ότι τα φαβορί, όπως προείπα, φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά οι ομάδες από την Κρήτη θα είναι πολύ καλές. 

Προσωπικές σας φιλοδοξίες;

Σίγουρα έχω τα τελευταία 4-5 χρόνια πολύ καλές χρονιές με σεζόν πρωταθλητισμού. Θέλω να συνεχίσω ανάλογα, να έχω υγεία και επιτυχίες. Θέλω να εξελιχθώ και οι επιτυχίες να είναι περισσότερες από τις αποτυχίες.