Connect with us

5ος Όμιλος

Τον Φώτη Σουλελέ απέκτησε το Μοσχάτο

Published

on

Μια σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕ Μοσχάτου που απέκτησε τον Φώτη Σουλελέ. 

Το Δελτίο Τύπου:

Η Οικογένεια της ΑΕ Μοσχάτου καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Φώτη Σουλελέ. Μία σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση με ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και τεράστια ποιότητα.

Ο Φώτης γεννήθηκε στις 6-1-1990 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού. Η πορεία του ξεκινώντας από τις ακαδημίες του Ατρομήτου σαφέστατα εντυπωσιακή.

Ο ικανότατος άσος τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε στο Χαϊδάρι 28 φορές και πέτυχε 4 γκολ.

Ακολούθησε η σεζόν στον Απόλλωνα για να έρθει η περίοδος 2010-2011 που έκανε πράγματα και θαύματα στο Ρουφ όπου σε 14 ματς βρήκε δίχτυα 1 φορά. Στο β’ εξάμηνο πήγε στον Απόλλωνα έχοντας σε 13 ματς 1 τέρματα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Πανηλειακό και Πανελευσινιακό. Την περίοδο 2015 έως το 2017 έπαιξε για δυο χρόνια στον Εθνικό όπου σε 35 ματς βρήκε δίχτυα 3 φορές για να έρθει μισός χρόνος στην Κηφισιά όπου σε 12 ματς πέτυχε 1 γκολ. Την περίοδο 2017-2018 βρήκε δίχτυα 1 φορά σε 17 συμμετοχές με τη φανέλα του Ηλυσιακού, ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στον Άγιο Ιερόθεο με 20 συμμετοχές και τέσσερα γκολ για να επιστρέψει στον Ηλυσιακό.

Συνολικά στην καριέρα του μετρά 220 συμμετοχές και 25 γκολ σε όλες τις κατηγορίες. Φώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη.

Οι πρώτες του δηλώσεις

“Είναι ακόμα μία σημαντική πρόκληση για την καριέρα μου η παρουσία μου στο Μοσχάτο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για το γεγονός ότι με επέλεξαν να είμαι και εγώ παρών στο αγώνα για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της με το “μότο” Β Εθνική θέλω να σε δω. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά και να ξαναμπούμε και πάλι στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλους μας να έχουμε, πρώτα από όλα την υγεία μας και από κει πέρα όλα τα άλλα έρχονται