Connect with us

7ος Όμιλος

Τρομερή μπάλα ο Ηλυσιακός και 2-0 την Κόρινθο

Published

on

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινού του εμφάνιση ο Ηλυσιακός επικράτησε με 2-0 της Κορίνθου περνώντας στην 2η θέση του 7ου ομίλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κανένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων δεν υστέρησε αφού όλοι βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα με τον Μάλτσι να πετυχαίνει τα δυο γκολ που έκριναν το ματς χάρη σε τέρματα του στο 21′ και 71′ με ατομικές ενέργειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ζητάει πέναλτι ο Ηλυσιακός στο 15′ σε μαρκάρισμα πάνω στο Μάλτσι. Έχει παράπονα ο ιστορικός σύλλογος θεωρώντας ότι για 4η αγωνιστική δεν του καταλογίζονται παραβάσεις πέναλτι συνεχόμενες.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημητρης Παπασπύρου) Μιχελής, Μέξης, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Πιπίνης, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπουσινάκης (79′ Κατσίβελας), Κρεββατάς (40′ λ.τρ. Γκέζος), Μάλτσι (86′ Τσιλίκης), Τσίτσαρης (76′ λ.τρ. Σεράνι).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος)Λουτριώτης (49′ Ντουντούμης), Παπανικολάου, Ντόκο, Λαμπρόπουλος, Βελέντζας, Παϊκοπουλος (84′ Δόσης), Γάλας (46′ Ροσσιαν), Σιδέρης, Μαναριώτης, Καραγιάννης, Ιορδανίδης (76′ Φουρνάρας).