Connect with us

5ος Όμιλος

“Φωνάζει” για τη διαιτησία με Γιούχτα η ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Από το γραφείο τύπου της ΑΕ Μοσχάτου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

“Ανακοίνωση της ομάδας μας για τη διαιτησία του αγώνα με τον Γιούχτα.

Για ακόμα μια φορά ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση ,να αναφερθούμε σε διαιτητικές αποφάσεις στις οποίες η ομάδα μας αδικήθηκε και το αποτέλεσμα μίας ακόμα αναμέτρησης μας αλλοιώθηκε.

Και μπορεί ο ρεφερι της αναμέτρησης με τον Γιούχτα να είναι αστυνομικός ,εξ όσων γνωρίζουμε ,ωστόσο σε αναμέτρηση μας με μία ακόμα κρητική ομάδα αποδείχτηκε ο ιδανικός “χειρούργος”. Και δυστυχώς το θύμα ήταν το Μοσχάτο.

Αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα, που  έβγαζαν ένα ανεξήγητο άγχος από τον Κο Σαφουρο, “φόρτωμα” με κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας και αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Σταύρου σε μια απόλυτα ξεκάθαρη φάση στο 74,στην ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας που  είμαστε σίγουροι ότι την εσχάτη των ποινών θα καταλόγιζε ακόμα και ο Πρόεδρος των αντιπάλων μας.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη , ούτε η δεύτερη αλλα η πολλοστή φορά που η διαιτησία αλλοιώνει αποτέλεσμα αγώνα της ομάδας μας και αναρωτιόμαστε μέχρι που θα πάει αυτό το βιολί.Δυο ματς με τον Άγιο Νικόλαο,το εντός έδρας με τον Άρη Πετρούπολης,το εκτός έδρας με τον Εθνικό και τώρα με τον Γιούχτα με τον οποίο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Κύριοι, αν θέλετε να απαλλαγείτε από την ομάδα μας πείτε το μας για να ξέρουμε και εμείς πως θα πορευτούμε.

Τέτοιες διαιτησίες γυρίζουν το ποδόσφαιρο πίσω και δεν βοηθάνε ούτε στην ανάπτυξη της διαιτησίας αλλά και του αθλήματος που όλοι αγαπάμε και καθημερινά ματώνουμε οικονομικά”.