Connect with us

5ος Όμιλος

“Φωνάζει” η ΑΕ Μοσχάτου, 0-0 με τον ΑΟ Αγίου Νικολάου

Published

on

“Άκαρπη” η συνάντηση ανάμεσα σε ΑΕ Μοσχάτου και ΑΟ Αγίου Νικολάου, καθώς οι δύο ομάδες “κόλλησαν” στο 0-0 και μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας. Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα από την Κρήτη.

Στο ντεμπούτο του Σήφη Βενάκη για τους γηπεδούχους, το Μοσχάτο ήταν εμφανώς ανώτερο, έχασε πάλι ευκαιρίες, σκόραρε στο 6′ με τον Ψυχογιό, με το διαιτητή Καπίρη όμως από το σύνδεσμο Αθηνών να ακυρώνει το γκολ για επιθετικό φάουλ(χέρι). Για αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.

Στη συνέχεια παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το Μοσχάτο δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις στιγμές που δημιούργησε και μοιραία ήρθε το τελικό 0-0.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Σήφης Βενάκης): Σταματόπουλος, Ανδρίκος, Σταυρου, Τζωρτζατος, Κουτσούμπας (73′ Παυλάκης), Νιζάμης, Πασαλίδης, Τζέλη, Χαλβατζίου, Θεοδοσιου (63′ Γκογκας), Ψυχογιός.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης (75’Πυθαρουλης), Κίτος (63′ Μηνας), Μποτε, Ταναι, Ζελιος (75′ Σέχου), Μπαράτα, Φουκαράκης, Χιζι, Μελισσόπουλος.