Connect with us

stoplekto

Φωνάζουν για την διαιτησία στον Α.Σ.Χ Ποσειδών

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Α.Σ.Χ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ με αφορμή την διαιτησία στον αγώνα με την ΑΕ Σαλαμίνας. Αναλυτικά αναφέρει:

Ανακοίνωση:  “Ειμαστε στην δυσαρεστη θεση σαν διοικηση του Α.Σ.Χ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ για 1η φορα φετος μετα απο τοσα παιχνιδια να ασχοληθουμε με την διαιτησια. Δυστυχως σημερα εγινε μια παρα πολυ κακη διαιτησια στον αγωνα μας εναντιον του Α.Ε.Σαλαμινας.

Βασικα μας ακυρωθηκε γκολ στο 1ο ημιχρονο για οφσαιντ ενω ακομα και οι φιλαθλοι ητς γηπεδουχου ομαδας ελεγαν οτι ηταν κανονικο. Το χειροτερο εγινε στο 2ο ημιχρονο ομως. Η αντιπαλη ομαδα κερδισε φαουλ εξω απο την περιοχη μας και την ωρα που εκανε παρατηρησεις στον παικτη μας ενας παικτης της αντιπαλης πμαδας εσπρωξε την μπαλα με τα χερια και εδωσε πασα στον συμπαικτη του για να βαλει γκολ. Και το καλυτερο ηταν οτι σηκωσε και το ποδι του ο διαιτητης για να μην τον ενοχλησει στην πασα. Σε παρομοια φαση μετα απο λιγο σε δικο μας φαουλ δεν μας αφησε να παιξουμε αμα δεν σφυραγε. Ελπιζουμε να ειναι η τελευταια φορα που γινεται κατι τετοιο