Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ψυχάρα η Χαραυγή 2-1 τον Ερμή

Published

on

Ψυχάρα η χαλύβδινη Χαραυγή κατέβαλε τον Ερμή Κορυδαλλού και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 σε ένα κατάμεστο γήπεδο .

Οι παίκτες του Αχιλλέα Ανδριανάκη μπήκαν από την αρχή δυνατά και με πάθος στο παιχνίδι , απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο από τον οποίο έλειπε η ουσία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27’  με πλασέ του  Φασιλή που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Άμεση ήταν η απάντηση του Ερμή και στο 29’ ο Κίτσος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε .

Η Χαραυγή πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 52’  . Μετά από ωραία ενέργεια ο Φασιλής έστρωσε στον αμαρκάριστο Πεκόφ που με πλασέ  «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.

Από κει και πέρα οι Κορυδαλλιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.  Ο Βασίλης Σταύρου με τις αλλαγές που έκανε προσπάθησε να «φρεσκάρει » την ομάδα του. Όμως ήταν δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να διασπάσουν την συμπαγή άμυνα της Χαραυγής , οι παίκτες της οποίας προσπάθησαν « με νύχια και με δόντια » να κρατήσουν μακριά από την εστία τους επιθετικούς του Ερμή, που εγκλωβισμένοι, ουσιαστικά δεν απείλησαν τους γηπεδούχους.

Ο διαιτητής Τσαμούρης με την εμπειρία του χειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και το κράτησε .Ελέγχεται μόνο για μια φάση στο 31’ . Ο Δημόπουλος φέρεται να κτύπησε εκτός φάσης τον Πεκόφ. Ο ρέφερι από την στιγμή που είδε τη σκηνή θα έπρεπε να δείξει την κόκκινη αντί για την κίτρινη κάρτα .

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ροκανάς, Ξηρογιάννης, Πρελασάι,, Παπανικολάου, Τούρλος, Αβανίδης,  Φασιλής( 76’ Χουριέτ), Ζιούπα, Γρούνης( 86’ Κυριακουλάκος). Ηλιόπουλος( 84’ Χριστοδούλου) Πεκόφ ( 91’ Ιωάννου)

ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Γιαννούσης( 78’ Γιαννακόπουλος) , Αντωνίου, Αγγέλου, Δημόπουλος( 56’ Νταλάκος), Λαζάκης, Βύρης( 66’ Πέτσι), Σταθινάκης, Καλαϊτζάκης Κίτσιος , Τζανιδάκης .