Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει…

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Αυτό το  ΣΚ ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα των πρωταθλημάτων με τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας, ενώ το επόμενο ΣΚ 3-4/10 ξεκινούν και τα πρωταθλήματα  Β΄& Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Ακόμη την Τετάρτη 30/9 διεξάγονται αγώνες  Κυπέλλου, όπως και την Τετάρτη 7/10.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους ενόψει των προσεχών αγώνων να τηρούν στο μέτρο του δυνατού τα απαραίτητα μέτρα προστασίας περί covid19, έτσι ώστε να αποφύγουμε  καθετί  που μπορεί επιφέρει κίνδυνο εξάπλωσης του και να βάλει σε  κίνδυνο  την διεξαγωγή των αγώνων στην συνέχεια.

*Λόγω και των προβλημάτων που μας δημιουργεί ο covid19 κρίνεται ακόμα πιο απαραίτητη η προστασία των αθλητικών χώρων, ώστε να μειωθούν οι όποιες πιθανότητες μετάδοσης του.

Οι αγώνες της Δευτέρας

Και για τους λόγους αυτούς οι αγώνες θα διεξάγονται ως εξής: ένας Σαββάτο, δύο  την Κυριακή και  ένας ή δύο την ημέρα Δευτέρα.

Τρίτος  αγώνας ημέρα Κυριακή θα γίνεται μόνο εφόσον το επιτρέπουν οι δυνατότητες ηλεκτροφωτισμού.

Έτσι λοιπόν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 8/10 και ώρα 5 μ.μ. θα διεξαχθούν οι κάτωθι αγώνες της 2ης αγωνιστικής

ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

*Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών ενημερώνει ότι παρατείνεται η ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών στα Πρωταθλήματα Υποδομών έως και την ερχόμενη Δευτέρα  28/9/2020.

Η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Υποδομών θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.