Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ συλλυπείται

Published

on

Τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Ανούστη Αντώνη (Προέδρου της Π.Ε.) για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

stoplekto

Το «πολυεργαλείο» Βασιλειάδης στον Ηρακλή Νίκαιας

Published

on

Σε ακόμα μια πολύτιμη προσθήκη προσθήκη πραγματοποίησε ο Ηρακλής Νίκαιας, που είναι αποφασισμένος να δώσει βροντερό παρών στην επάνοδό του στην Α’ Κατηγορία.

Πήρε τον πολύειρο πολυθεσίτη αμυντικό Νίκο Βασιλειάδη, ο οποίος έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις στα μετόπισθεν.

Στο παρελθον εχει αγωνιστει σε Αναγεννηση Μοσχατου, Ελλας Ποντιων, Αρμενικη και Νεους Ευγενειας.

Continue Reading

stoplekto

Γ. Μπαντίκος:»Η Προοδευτική σε όποια Κατηγορία παίζει είναι μεγάλη»

Published

on

Σε πρώτες δηλώσεις που πραγματοποίησε ο αρχηγός της Προοδευτικής Γιάννης Μπαντίκος μετά την ανανέωσή του, δήλωσε τα εξής:

«Θά ήθελα νά ευχαριστήσω την νέα διοίκηση τής Προοδευτικής για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την ευκαιρία που μου δίνει νά είμαι άλλη μια χρονιά μέλος αυτής τής ιστορικής ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη και θά βοηθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τούς στόχους της
Ή απόφαση μου στην ανανέωση μου δεν ήταν δύσκολη και δεν με απασχολεί η κατηγορία που θα παίζει η ομάδα αφού σέ οποία κατηγορία και νά παίζει η Προοδευτική θά είναι πάντα η μεγάλη ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως την έχουν βιώσει γενιές και γενιές. Καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει έτσι ώστε η ομάδα να επανέλθει εκεί που αξίζει να βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Continue Reading

LIKE

error: Content is protected !!