Ε.Π.Σ.Α
Καθάρισε από νωρίς η Λαύρα Αργυρούπολης, 4-0 τον Αστέρα Ζωγράφου
Καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο μέρος, η Λαύρα Αργυρούπολης επικράτησε επί του Αστέρα Ζωγράφου με το επιβλητικό 4-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Έφτασε έτσι τους 11 βαθμούς, με τον Αστέρα να μένει στους 5.
Στο 5′ ο Κόλλιας έκανε το 1-0. Στο 40′ ο Αγγος έκανε το 2-0, και στο 45′ ο Κούστας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89′ ο Μακρυκώστας.
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καβακλής, Αγγελακόπουλος (64′ Μακρυκώστας), Ποντικάκος, Αλεξίου (73′ Σταύρου), Καραγκιουλές, Παπαντζίμας, Κολλιας (64′ Τσαπατσάρης), Καραγιάννης (85′ Ζαρίκος), Κούστας, Μπράχος, Αγγος (73′ Μαυροβουνιώτης).
ΑΣΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Μαρκής, Κατσαρός, Φρόκου, Νικολάου, Εξηντάρης (84′ Θεοχαρίδης), Κωτσοβός, Κούρρα, Λαχανάς (46′ Τσολερίδης), Γρυπάρης (84′ Οικονόμου), Μούκα, Καψάλης (73′ Τάτσης), Κούσουλας.