stoplekto

Νέα νίκη για τον Αετό Κορυδαλλού με καθαρό 3-0 απέναντι στον Ήφαιστο

Published

on

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο Αετός Κορυδαλλού, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη ένα τρίποντο στη συγκομιδή του, επικρατώντας με 3-0 του Ηφαίστου.

Το συγκρότημα του Ν. Παπαρούνη είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια ακόμη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη, φτάνοντας τελικά σε μια άνετη επικράτηση.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 15′, όταν ο Χονδρουδάκης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Αετός συνέχισε να απειλεί, με τον Κόμητα στο 57΄ και τον Λέκκα στο 68΄ να βλέπουν τις προσπάθειές τους να σταματούν στο δοκάρι. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 72΄, όταν ο Σινομάτι με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85′, με τον Κωστόπουλο  με  πλασέ να γράφει το 3-0.

Ο Αετός Κορυδαλλού συνεχίζει έτσι με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις του, επιδιώκοντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στη βαθμολογία.

Διαιτητής ήταν ο Δαμίγος Γ.

Αετός Κορυδαλλού: Παγώνης, Χατζής (74′ Αναστασόπουλος), Τζιώτης, Κέλλης (74′ Χύκα), Τζωρτζάτος, Ερρίκος (83′ Σταματελάτος), Λέκκας, Κόμητας (83′ Καλαμάρας), Ντούνης (68′ Σινομάτι), Χονδρουδάκης, Κωστόπουλος

Ήφαιστος: Κλέβι, Σιγαλάκος, Πνευματικός, Σεραφείμ (70′ Φωτόπουλος), Αθανασίου, Κακαβογιάννης, Τσοχατζής (46′ Καραμολέγκος), Χειμωνέτος (70′ Παπαργύρης), Τάγκαλος (85′ Παπασταύρου), Χρονόπουλος (60′ Τότης), Λυμπερόπουλος.

 

Exit mobile version