stoplekto

Νίκη του Διαγόρα στον Κορυδαλλό με 1-0 επί της Προοδευτικής

Published

on

Με 1-0 επικράτησε ο Γ.Σ. Διαγόρας της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό, σε αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε ο Ιμεραλιλάι με πέναλτι στο 53ο λεπτό.

Η Προοδευτική μπήκε δυνατά και στο πρώτο τέταρτο δημιούργησε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Βλαχομήτρο. Στην πρώτη περίπτωση ο Μπλατσιώτης απέκρουσε, ενώ στο 11’ το σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Διαγόρας ισορρόπησε την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 53’. Ο Κλωνάρης μπήκε στην περιοχή  ανατράπηκε από τον Χωματιανό με τον ρεφερι της αναμέτρησης να δίνει πέναλτι και τον Ιμεραλιλάι να σκοράρει από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 87’, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δηλαβέρη κατέληξε στο κάθετο δοκάρι, έπειτα και από παρέμβαση του Μπλατσιώτη.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο Διαγόρας έφυγε από τον Κορυδαλλό με τη νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Κασίδης.

Προοδευτική: Κατσιγίνης, Φιλιππάκης, Λάππας, Δούμουρας, Χωματιανός (89’ Κοντογιαννάτος), Πρέκας (74’ Μετάι), Χλωμίσιος (58’ Ξυγκάκης), Θεοδωρίδης, Θερτσάι, Βλαχομήτρος (46’ Δηλαβέρης), Κουφουδάκης (58’ Βίλα).

ΓΣ Διαγόρας: Μπλατσιώτης, Χαλκίτης (58’ Παπαμανώλης), Μουστάκας (81’ Χατζηβασίλης), Λουιζάκης, Σουλάι, Γεωργιάδης, Κλωνάρης (81’ Λαθούρης), Ιμεραλιλάι, Μπλάνκο, Πιτέο, Ιντρίζι (71’ Χαρίτος).

Exit mobile version