Γ Εθνική
Το ευχαριστώ του Αρη Πετρούπολης στον κόσμο
Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Αρης Πετρούπολης…
Η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας για τη συγκλονιστική του παρουσία στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς.
Για ακόμα μία φορά, μετά την αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο, το γήπεδο Αλκυών αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει την αγάπη και το πάθος σας. Η εικόνα των κατάμεστων κερκίδων και η υποδειγματική σας συμπεριφορά αποτέλεσαν τον καθοριστικό παράγοντα για τη μεγάλη νίκη με 1-0, η οποία συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας.
Αυτή η συσπείρωση ολόκληρης της Πετρούπολης γύρω από την ομάδα μας, μας γεμίζει δύναμη και ευθύνη για τη συνέχεια των μπαράζ. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση της ανόδου στη Superleague 2, εκεί όπου ο Πρωταθλητής του 5ου ομίλου δικαιούται να βρίσκεται.
Συνεχίζουμε ενωμένοι. Το όνειρο είναι μπροστά μας.