stoplekto

Τριπλή ενίσχυση για Κερατσίνι

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Κερατσινίου.


O ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας κου Αρναούτη.

Ο πρώτος είναι ο γεννημένος το 2006 εξτρέμ ,Τάσος Αυλωνίτης, που επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από έξι μήνες παρουσίας του στον Ιωνικό. Πέρυσι είχε 21 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο δεύτερος είναι ο τερματοφύλακας Αντώνης Κάβουρας. Ο Γεννημένος στις 2-9-2008 κίπερ αγωνιζόταν στην Κ19 της Κηφισιάς με έξι εμφανίσεις και δύο clean sheet.

Ο τρίτος είναι ο μέσος, γεννημένος το 1996, Ανδρέας Ζάκο που αγωνιζόταν στη Δόξα Πειραιά για πολλά χρόνια ,ενώ έχει περάσει απο Φαληρικό-Πειραϊκό.

Καλωσορίζουμε τους τρεις ποδοσφαιριστές και τυους ευχόμαστε -δύναμη και επιτυχίες με την ιερή φανέλα των “Ροσονέρι”

Exit mobile version