A' Ε.Π.Σ.Α.
Ήφαιστος Περιστερίου-Αθηναϊκός 1-2
Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πανηγύρισε ο Αθηναϊκός στο Περιστέρι επικρατώντας του Ήφαιστου με 1-2.
Το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου παρότι είχε δύσκολη αποστολή απέδρασε με το… διπλό χάρη σε γκολ των Βούζα (60′) και Ντα Κόστα (74′) δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Από την άλλη, ο αδιάφορος Ήφαιστος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα με τον Θοδωρή Τρανό να δίνει το χρόνο συμμετοχής σε παίκτες από τις υποδομές.
Μάλιστα θετική εικόνα του αγώνα αποτελεί η στιγμή της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους, αφού το τέρμα πέτυχε ο νεαρός από το εφηβικό τμήμα Μπιρλής στο 62′.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Σεράφης, Ζαφειράτος, Τζωρτζακάκης (46′ Σφίχτης), Μουρκάκης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος, Μπότης (46′ Φίλιας), Σταματέλλος (46′ Μπιρλής), Νησαριώτης, Βελλιανίτης, Καλκανάκος (63′ Παλιογιάννης).
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κιούρκος) Μπακόλας, Βασιλείου (15′ λ.τρ. Ανδρέου), Ζάχος (66′ Αθανασιάδης), Πλάκα, Χαλβαντζής, Μαρσέλος (46′ Τσοχαντάρης), Κουμπούλης (57′ Τσαβαλιάς), Ζαχαρόπουλος, Κόστα, Βούζας, Χαραλαμπόπουλος.
You must be logged in to post a comment Login