A' Ε.Π.Σ.Α.

Γκέλαρε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 αυτή τη φορά στην έδρα του Μικρασιατικού με αποτέλεσμα η διαφορά με τον 2ο Χαραυγιακό να μειωθεί στους τρεις βαθμούς.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο μονομάχοι, με τον Θρίαμβο να είναι καλύτερος στο α’ μέρος ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 13η θέση με 22 βαθμούς να βελτιώνονται στην επανάληψη. Μόλις στο 5’ ο Μπερτσιάς με κεφαλιά από κόρνερ του Κακλαμάνου, άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1, με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη και τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Ηλίας Κολοβός με απ’ ευθείας φάουλ και ύστερα από σύγκρουση του Σκυριώτη με τους Μαούνη και Πετρίτση, η μπάλα πέρασε ανάμεσά τους και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-1, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για φάουλ! Δοκάρι είχε ο Θρίαμβος σε κεφαλιά του Καλιακούδα στο 89΄’, ενώ στο 92’ κεφαλιά του Βλάχου σε κενό τέρμα , ύστερα από σύγχυση απόκρουσε στη γραμμή ο Μπερτσιάς, σώζοντας από σίγουρη ήττα την ομάδα του. Διαιτητές ήταν οι Αντωνίου, Μητροφάνης και Μπάγιας.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Γκουρνέλος, Καραντζάς, Βιτζηλαίος, Βουτυράς (59’ Παπαχειμώνας), Κολοβός Ηλ. (90’ Βλάχος Θ), Πρασσάς (82’ Βλάχος Π), Χαζίσας, Πετρίτσης, Κολοβός Αντ., Ψαραδέλης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Νίκος Παπαρούνης): Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Μπανιάς (89’ Μπάκας Π), Ρούπι (78’ Τσαγιάννης), Κακλαμάνος, Απόστολόπουλος (67’ Τσούκης)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ακύρωση απάντησης

Exit mobile version