A' Ε.Π.Σ.Α.
Εξάδα μεταγραφών στο Χαλάνδρι
Παρότι αρκετοί ήταν εκείνο που βιάστηκαν να ξεγράψουν το Χαλάνδρι θεωρώντας ότι με τις αποχωρήσεις των βασικών παικτών η ομάδα θα παρέδιδε τα όπλα η διοίκηση Θανασά δηλώνει παρών προχωρώντας στην απόκτηση έξι μεταγραφικών αποκτημάτων.
Συγκεκριμένα, με τη φανέλα των ‘πρασίνων’ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Κώστας Γκόνος που αγωνίζονταν στον Κένταυρο Βριλησσίων, και ο Άηκος Γκόνος που άνηκε στην Ελευθερούπολη. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο ακραίος μπακ από τον Κένταυρο Βριλησσίων Σταύρος Μπακεάς.
Ο δανεισμός του τερματοφύλακα Αλεγεωργίου Πολυκράτη από τον Ολυμπιακό Λιοσίων ολοκληρώθηκε κάτι που σημαίνει ότι επέστρεψε στους πράσινους, ενώ υπό τις οδηγίες του Κώστα Ρούπτσου θα προπονούνται μέχρι το τέλος της σεζόν Γιουλιαν Κωνσταντινίδη που επαιζε στον ΑΟ Βριλησσίων, και ο Δημήτρης Μαράνος που άνηκε στο δυναμικό του Ατρόμητου και των Σουρμένων.
You must be logged in to post a comment Login