Στην αναμέτρηση με τον Χολαργό, ο Χαραυγιακός καλούνταν να πάρει τη νίκη η οποία θα τον διατηρούσε “ζωντανό” στο κυνήγι του τίτλου. Η ιστορική ομάδα της Ηλιούπολης έβγαλε εις πέρας την αποστολή της αφού επικράτησε με 2-1 των ”κυανόλευκων” χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Τζανέτος στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τζανετής. Βέβαια η συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή Παπαγεωργίου προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, με τους φιλάθλους του Χολαργού να πετούν για αρκετή ώρα αντικείμενα με αποτέλεσμα να υπάρξει τετράπλατη διακοπή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη φάση την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Τζανετής αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με πέναλτι του Σγατζού, με τον Νικόλα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 38′ κι ενώ ο έμπειρος επιθετικός είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 1′ νωρίτερα (!)

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Χριστοδούλου, Γεωργαράκος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Ψάλλας (85′ Μαλτέζος), Λυράς, Σπυρόπουλος, Τζανετής, Στεργιάκος, Χάλος, Τζέλης, Ξηντάρας, Σγαντζός (70′ Σταμπουλής), Θεοφάνους

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Ράμμος (62′ Παπαδόπουλος), Μπιρμπίλης, Σκούρας, Τσούνι (37′ Νικόλα), Μητροφάνης, Μπουγάτσιας, Τζανέτος, Ντακόβ (71′ Κοκότης).

foto sportifico.gr Xristos Xostikidis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ακύρωση απάντησης

Exit mobile version