A' Ε.Π.Σ.Α.

Καρατζάς: “Υπερέβαλαν εαυτούς οι παίκτες μου κόντρα σε όλους και σε όλα”

Published

on

Χωρίς τον Τάσος Πρισιμιτζή που αντιμετωπίζει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών θα παραταχθεί η Νέα Ιωνια στο τελευταίο ματς της χρονιάς με αντίπαλο τον Θριαμβο Αθηνών.

Οι υπολοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση  του Γιώργου Καρατζά ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας:

“Είναι ένα ματς χωρίς άγχος. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Γιατί θέση που κατείχε η Νέα Ιωνία δεν της άρμοζε βάση της ιστορίας της και του υλικού της. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και θέλουμε τους τρεις πόντους”.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του κέρδισε την παραμονή, ο νεαρός κόουτς δήλωσε

“Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μου γιατί κόντρα σε όλους και σε όλα αυτό τον καιρό κατόρθωσαν να υπερβάλλουν εαυτούς και να οδηγήσουν το σύλλογο στην παραμονή” 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ακύρωση απάντησης

Exit mobile version