Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ματσάρα και μοιρασιά (2-2) στο ΠΑΣ Γαλάτσι- Αστέρας Εξαρχείων

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, ΠΑΣ Γαλάτσι και Αστέρας Εξαρχείων ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 36 βαθμούς, και οι φιλοξενούμενους να μένουν στους 29.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, με την έναρξη του 2ου το ματς πήρε φωτιά. Στο 54′ ο Ανδρονιώτης έκανε το 0-1, με τον Θεοδωρακάτο στο 58′ να κάνει το 1-1 με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι. Στο 69′ ο Γεωργίου έβαλε μπροστά στο σκορ το Γαλάτσι κάνοντας το 2-1, αλλά ο Αστέρας είχε και πάλι απάντηση και με τον Ανδρονιώτη και πάλι στο 72΄να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Θα πρέπει μα τονιστεί ότι το ματς έγινε μέσα σε καταπληκτική ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο στην εξέδρα, ενώ οι άνθρωποι του Αστέρα ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Γαλατσίου για την άψογη φιλοξενία.

Εξαιρετική η διαιτησία ( Παναγιωτόπουλος, Ζερβού, Ματσούκας).

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Τζόι, Ελευθέριος, Αρναρέλλης (89′ Οζικούτου), Ζαγκουντίνος, Παλάσκας (57′ Ζάχαρης), Αγγελής (78′ Πλαϊτάκης), Μιντζόλλι (57′ Θεοδωρακάτος), Νταβαρίνος, Γεωργίου, Κόττος (57’Φιλιππίδης), Καριατλής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Γκίνης, Σταθόπουλος, Βούλγαρης (90+6′ Ζενέλι), Παλαιολόγος, Σμυρνιώτης (62′ Γιαννίτσας), Κολάγκι, Δεληγιώργος, Καρδαμίτσης (62′ Καραγκούνης), Ανδρονιώτης, Μπότσος (75′ Δημητρέλης), Καραΐσκος (62′ Λιάτσης).

 

Exit mobile version