Ένωση Α.Α. Ρέντη- ΑΕ Νεάπολη 2-0

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση Α.Α. Ρέντη επιβλήθηκε της ΑΕ Νεάπολης με 2-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Τα γκολ σημείωσαν οι Κοντοπίθαρης 55′ και Μπουρδήμο 70′. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ε. Δημητρακάκη(67′), ενώ έμειναν με δέκα παίκτες στο 60′ λόγω αποβολής του Τοκατλιάν(εξύβριση διαιτητή) με υπόδειξη του βοηθού Τσονάκα.

Παράπονα από τον διαιτητή Πάνου και τον βοηθό Τσονάκα έχει η ΑΕ Νεάπολη.

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Σαραντάκης, Μητσάκος, Θεοχαράκης, Κασιμάτης, Καλικάντης, Κοντοπίθαρης(75′ Αθανασίου Ι.), Κουτούζος, Μπουρδήμο(77′ Κεσανίδης), Αθανασιάδης Δ., Γεωργιάδης(80′ Θηραίος).

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ: Σαουλίδης, Χουρμούζης(54′ Μάνκο), Τοκατλιάν, Παπαναστασίου, Αναστασιάδης, Δημητρακάκης Γ., Μαυροειδής(62′ Καρκανίσας), Χατζηγρηγορίου(61′ Παναγιωτόπουλος), Πετράκης, Δημητρακάκης Ε., Μιχαλάς.

 

 

Παντζιτζιφιακός- ΑΟ Ζέας 3-1

 

Ο Παντζιτζιφιακός βγήκε νικητής στο ντέρμπι της «ουράς», όπου κατέβαλε τον ΑΟ Ζέας με 3-1 και ελπίζει για τη σωτηρία του.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Κορωναίος 40′, Φράγκος 51′ και Κωνσταντίνου 91′. Οι Πασαλιμανιώτες είχαν μειώσει 2-1 με τον Χατζηλάρη(72′). Στο 75′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σ. Ατματσίδης, ο οποίος ζήτησε αποβολή σε σκληρό μαρκάρισμα του Μανωλάκη στον Αλιάγα. Στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στο διαιτητή Βλαντή Χ.

Ο τελευταίος έγραψε στο φύλλο αγώνος τον τεχνικό της Ζέας Γιάννη Παπαϊωάννου , καθώς και τον ποδοσφαιριστή Σ. Ατματσίδη για εξύβριση.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Χατζαντώνης, Αντωνιάδης, Λέου, Προδρομίδης, Μανωλάκης(76′ Γιαλουράκης Κ.), Γιαλουράκης Δ., Αχμέντ, Τσιόπουλος(60′ Νισύριος), Φράγκος, Κορωναίος(82′ Κωνσταντίβνου), Λαδιάς.

ΑΟ ΖΕΑΣ: Μπούκουρης, Κασελάκης, Κηπουρός, Αντιμαχίτης, Ατματσίδης Σ., Παραγυιός(60′ Νικολάου), ΤΣεφανίδης(52′ Ορφανός), Σαμιώτης(78′ Ατμαστσίδης Γ.),μ Αλιάγας, Χατζηλάρης, Στεφάνου.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ακύρωση απάντησης

Exit mobile version