Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Αναστάσης Πίνο

Published

on

Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Αναστάση Πίνο ανακοίνωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Το δελτίο Τύπου…

Αναστάσης Πίνο | 34 ετών | μέσος.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός πολύπειρου παίκτη κλειδί στο χώρο του κέντρου. Ο Πίνο έρχεται με δυνατό βιογραφικό αφού έχει παίξει σε Ένωση Ασπροπύργου, Κύπρο Κορυδαλλού, Αθηναΐδα, Άφοβο, Αγία Ελεούσα, Κολωνό, Φάληρο, Κεραυνό, Αμπελόκηπους, Σαρωνικό, Αττικό και πρόσφατα Χρυσούπολη.

Ο Αναστάσης Πίνο συμμετείχε σε δύο ανόδους από Γ-Β και τέσσερις από Β-Α, όλες με διαφορετικές ομάδες και με πλήρη συμμετοχή. Επίσης έπαιξε δύο χρόνια ποδόσφαιρο σάλας (Futsal) σε δύο ομάδες. Στη Β’ Εθνική, όπου κερδισε πρωτάθλημα και στην Α’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Τζαβέλας τον επέλεξε για την τεράστια εμπειρία, τη δημιουργικότητα, την τεχνική και την υπομονή που τον χαρακτηρίζουν στο παιχνίδι του.

Αναστάση, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Exit mobile version