A' Ε.Π.Σ.Α.
Χατζηαλεξης: “Κρίμα και για τις δυο ομάδες να παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς σε ένα ματς”
Πάλεψε αρκετα για να φτάσει ως εδώ και θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την άνοδο στον αυριανό αγώνα με το Αιγάλεω στο μεγάλο μπαράζ ανόδου.
Ο μεγάλος απών του ‘τελικού’ θα είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από τη δουλειά του και θα παραμείνει εκτός αγώνα, όπως και ο τιμωρημένος Παπαδημητρίου. Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης προετοίμασε όσο καλύτερα γινόνταν την ομάδα με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής
Αγωνίζεσαι 30 αγωνιστικές για να πάρεις αυτό που αξίζεις σε 90′. Αυτό είναι άδικο και για τις δυο ομάδες. Από εκεί και πέρα ότι πιθανότητες μας αναλογούν θα πάμε αύριο να τις διεκδικήσουμε. Αύριο το απόγευμα θα ξέρουμε ποιος θα έχει πετύχει το στόχο αλλά θεωρώ ότι στο τέλος κάτι θα αλλάξει και οι δυο ομάδες θα βρίσκονται στο τέλος στη Γ’ Εθνική.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες που έφεραν το σύλλογο εδώ. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα τους έκαναν να πιστέψουν και εκείνοι με δικαίωσαν’.
You must be logged in to post a comment Login