Παρασκήνιο

To “WeBuildFootballers” στο Χαλάνδρι είναι γεγονός (Photos)

Published

on

Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει που αφορά τη βελτίωση των αδυναμιών και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών, από τρία πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και είναι ευρέως γνωστά τα ονόματα τους.


Ο λόγος για τον γυμναστή του Ολυμπιακού Λιοσίων, Τάσο Γούλα, τον μέσο του Ηλυσιακού, Σταύρο Αμανατίδη και τον τερματοφύλακα της Επιδαύρου, Φωκίωνα Χατζηφόρο. Συγκεκριμένα, οι τρεις τους δημιούργησαν το ‘We build Footballers’ που αποτελεί ένα σύγχρονο γυμναστήριο για παίκτες κάθε ηλικίας στην όδο Ηρακλείτου, Αριάδνης και Νιόβης. Πάτημα Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, τα στοιχεία που πρέπει να ξέρετε για το νέο χώρο: #WeBuildFootballers Ένα σύγχρονο γυμναστήριο για ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας. Μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και κομμάτια ατομικής τακτικής στοχεύουμε να βελτιώσουμε τον επαγγελματία, ερασιτέχνη και νεαρό ποδοσφαιριστή. Το WBF απευθύνεται επίσης σε οποιονδήποτε άνδρα ή γυναίκα που θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, μέσα από προπονητικά ερεθίσματα δύναμης, αερόβιας άσκησης, ευλυγισίας κτλ. Τα προγράμματα αφορούν εκγύμναση σε ολιγομελή γκρουπ (3-5), ομαδικά (8-10) και ατομικής προπόνησης. Υπεύθυνοι προπονητές Γούλας Αναστάσιος, Αμανατίδης Σταύρος, Χατζηφόρος Φωκίων.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ακύρωση απάντησης

Exit mobile version