Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Άρεσε ο Αχαρναϊκός, 4-1 την Ανθούπολη

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Αχαρναϊκός επικράτησε με 4-1 επί της Ανθούπολης στο πρώτο φιλικό και για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σαφώς πιο έτοιμοι και παρά το γεγονός ότι είναι νωρίς, δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα είναι πρωταγωνιστές. Από την άλλη η Ανθούπολη, αν και σαφώς ανέτοιμη, έδειξε καλά στοιχεία.

Οι δύο προπονητές Σήφης Βενάκης και Αλβέρτος Παπαδάκης χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους και είχαν μια πρώτη εικόνα για την πορεία της προετοιμασίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 9′ όταν ο Αντωνόπουλος έκανε εξαιρετική κίνηση από αριστερά και σέντραρε, με τον Βλαχίδη από κοντά με πλασέ να κάνει το 1-0. Στο 28′ ο Αντωνόπουλος και πάλι σούταρε, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Ταμπάκη που με έξυπνη κίνηση και πλασέ έκανε το 2-0. Στο 40′ ο Βλαχίδης έκανε καταπληκτική ατομική ενέργεια και αφού έπαιξε το 1-2 με τον Ταμπάκη, με σουτ έκανε το 3-0. Στο 43′ ο Σπυρίδης από δεξιά γύρισε στον Ταμπάκη που με εκπληκτικό τακουνάκι πάνω στην κίνηση έκανε το 4-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο με τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 74′ όταν ο Κυριαζής εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπίμπιζας με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΌΣ (Σήφης Βενάκης): Μπονατάκης, Αμπάρα, Μανάλης, Μαγγίνας, Νικολόπουλος, Αποστόλου, Τσιμπουρλάς, Αντωνόπουλος, Βλαχίδης, Ταμπακης, Σπυρίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι Φουτράκης, Αγοραστός, Σταύρου, Δημητρόπουλος, Μεϊρέλες, Σίλβα, Λύγκος, Στραβομύτης, Μουστακάτος, Κατσιγιάννης.

ΑΝΘΟΎΠΟΛΗ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Τζαβάρας, Στρείδης, Κακιώρης, Πάσσαρης, Παπανίκος, Ηλιόπουλος, Ρεζτσόβ, Λινάρδος, Ρούτσης, Ξυνογαλάς.

Έπαιξαν και οι Κυριαζής, Καλογέρης, Μπίμπιζας, Φονσού, Πανίδης, Δούκας, Καψάλης, Βανταράκης.