Connect with us

Γ Εθνική

Αέρας η Προοδευτική, 3-0 εκτός την αποδεκατισμένη Αγία Παρασκευή

Published

on

Φοβερή απόδοση έπιασε η Προοδευτική στο γήπεδο Νότου, επικρατώντας 3-0 της Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με πάρα πολλές απουσίες, κάτι που που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.
Επομένως ο Πάρης Ανδράλας κατέγραψε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των “βυσσινί”, οι οποίοι με τέτοιες εμφανίσεις δικαιούνται να αισιοδοξούν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι, με κεφαλιά του Κουτσουπιά στο 15′ που πέρασε άουτ, αλλά η συνέχεια ανήκε στην Προοδευτική.

Ο Λαζαρίδης άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά στο 27′ και στο 40′ ο Θεοδωρίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ, ο Αραμπατζής δεν είχε σωστή αντίδραση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Η Αγία Παρασκευή δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έβαλαν και κερασάκι στην τούρτα.

Το ρολόι σημάδευε το 79ο λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου έγραψε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της “Πρόο”.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Πρίφτι (90+2′).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αραμπατζής, Αυλωνίτης (67′ Κυριζάκης), Μπάκος, Κοντοές, Πρίφτι, Στυλιανόπουλος, Κουτσουπιάς, Κατίδης, Μούζος (46′ Δημήτρουλας), Δακτυλίδης, Λαμπρίδης (46′ Κουρακλής).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Πετράκης (88′ Σκλάβος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκόγκα, Τσακίρης (78′ Ξυγκάκης), Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος (63′ Γαβράς), Λαζαρίδης (88′ Ανδριόπουλος), Μανδαμαδιώτης (88′ Καράβολος).

ΠΗΓΗ: Liganews

Advertisement