Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγκαλιά με την άνοδο ο Χαραυγιακός, 1-0 πήρε το ντέρμπι με τον Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και στο οποίο οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ο Χαραυγιακός νίκησε τον Φοίνικα Περιστερίου με 1-0 και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο και στην επιστροφή του στην Α’ κατηγορία.

Εφτασε έτσι τους 62 βαθμούς και με νίκη στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα Εξαρχείων ανεβαίνει απευθείας. Ο Φοίνικας έμεινε στους 59 βαθμούς και στην τρίτη θέση, και θέλει τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον Ατταλο, για να μπορέσει να αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο.

Στο 40′ υπήρξε ένταση μεταξύ των παιχτών, με αποτέλεσμα να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Χάσι (Χαραυγιακός) και Νιτσόγλου (Φοίνικας). Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 47′ όταν ο Τουγουντζόγλου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε τον Αλεξόπουλο σε εντυπωσιακή επέμβαση, με τον Μιχαηλίδη στην επαναφορά με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος…

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Μπέτσκο, Κουντουριώτης (87′ Κουζέλης), Αναστασίου, Μιχαηλίδης, Μουγιακάκος, Τουγουντζόγλου, Δραμουντανής, Ζαχαρόπουλος, Χάσι, Νίκου (64′ Γκίκας), Ασβεστάς (70′ Πασάς)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Ιωάννου): Αλεξόπουλος, Χαλικιάς, Νιτσόγλου, Καπελάκης, Αναγνωστόπουλος (52′ λ.τρ. Καλογρίδης), Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Ηροδότου (52′ Μαρκαντωνάτος), Ηλιόπουλος (79′ Διονυσόπουλος), Λαγός, Αθανασάκης.