Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Περάματος | Ευχαριστεί τον προπονητή Μάνο Χαρόπουλο

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΑΕ Περάματος σχετικά με την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάνο Χαρόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Φάνη  Κωνσταντόπουλο με την οποία ευχαριστεί τους δυο προπονητές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:


Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΜΑΝΟ ΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2023 – 2024.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στην απολογιστική συνεδρίαση της 16ης Μαΐου 2024, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η οικογένεια της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τόσο τον προπονητή Μάνο Χαρόπουλο, όσο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Φάνη Κωνσταντόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Σύλλογο την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε.
Είναι αλήθεια πως στην αρχή της περιόδου παρέλαβαν την ομάδα σχεδόν από το μηδέν και με πολλή δουλεία σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να την φέρουν στα πρόθυρα της Α΄ κατηγορίας Πειραιά! Θεωρούμε σίγουρο πως αν δεν είχε συμβεί ο σοβαρός τραυματισμός του κόουτς Χαρόπουλου – γεγονός που τον απομάκρυνε για ένα χρονικό διάστημα από την ομάδα – σήμερα η «ΕΝΩΣΗ» θα είχε πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της. Άξια αναφοράς και η προσφορά του προπονητή τερματοφυλάκων Φάνη Κωνσταντόπουλου, που σαν αφανής ήρωας προσέφερε ως κόουτς, αλλά και ως ποδοσφαιριστής όποτε του ζητήθηκε, προκειμένου να βοηθήσει τον Σύλλογο.
Μάνο και Φάνη, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας για ό,τι προσφέρατε στον Σύλλογο της καρδιάς μας! Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ & ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην προπονητική σας καριέρα, ευελπιστώντας σε μελλοντική συνεργασία με ευνοϊκότερες συνθήκες για εσάς κι εμάς».
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ