Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αλσούπολη πέντε αστέρων, 5-2 εκτός την ΑΕ Περιστερίου

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της η Αλσούπολη επικράτησε εκτός έδρας επί της ΑΕ Περιστερίου με το εμφατικό 5-2 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Παρά την ατυχία (2 αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος) οι παίχτες του Θανάση Ψύλλια έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν πως ξεπέρασαν την ήττα της πρώτης αγωνιστικής και κυρίως τον τρόπο που έγινε. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, μένοντας στους 3 βαθμούς.

Μόλις στο 3΄ο Μούζος με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Παπαδήμα στο 7΄να κάνει το 0-2. Στο 9΄ο Χρυσαφίδης μείωσε σε 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Ο Ράπτης στο 55΄με κεφαλιά έκανε το 1-3, με τον Βασιλάκο στο 68΄να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Ο Στρέμπας στο 70΄μείωσε σε 2-4, με τον Τζαμάι στο 88΄να δοαμορφώνει το τελικό 2-5.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολόπουλος, Στασινόπουλος, Καβάγιας (46΄Κολοκώτσιος), Γουναρίδης Ν. (61΄Νάστος Π.),  Σοϊλές, Νάστος Ν. (46΄Γουναρίδης Α.), Στρέμπας, Κανναβός (79΄Κουτρούλης), Χρυσαφίδης, Λίτσας (67΄Γαζεπίδης), Πουρίκη.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Βιδιαδάκης, Καρυπίδης, Τσάλας, Ράπτης, Μούζος (5΄λ.τ. Βασιλάκος) (84΄Καραΐσκος), Χρονόπουλος, Παπαδήμας, Τζωρτζάτος, Καραγιάννης (28΄λ.τ. Γεωργόπουλος), Τζαμάι, Γιαννακάκος.