Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Απέδρασε από τα Μελίσσια η Κηπούπολη, 2-1 τον Νεοπεντελικό

Published

on

Με γκολ στις καθυστερήσεις από χτύπημα πέναλτι, η Κηπούπολη επικράτησε εκτός έδρας επί του Νεοπεντελικού με 2-1 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της ανόδου.

Εφτασε έτσι τους 57 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση, ενώ ο Νεοπεντελικός έμεινε στους 33, αλλά η ήττα του Ατλαντα τον διατηρεί σε απόσταση 5 βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού, χωρίς όμως να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του ακόμη.

Στο 9′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλιόπουλος, ο Τουλίτσης απέκρουσε, αλλά ο Ηλιόπουλος στην εξέλιξη της φάσης έκανε το 0-1. Στο 36′ το σουτ του Νλενδου για τους φιλοξενούμενους σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε δύο λεπτά αργότερα στο 38′ η προσπάθεια του Μαρουλίδη για τους γηπεδούχους. Στο 48′ ο Παυλόπουλος έκανε το 1-1 για τον Νεοπεντελικό, αλλά στο 90+2′ η Κηπούπολη κέρδισε και νέο πέναλτι, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νένδος διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας, Γκιονάι, Στάππας (50′ Λυμπούσης), Μεταξάς, Κυρκασιάδης, Αναστασίου, Μπεκιάρης, Μαρουλίδης (82′ Κυριακόπουλος), Ταουζής, Παυλόπουλος (63′ Δούβας).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος, Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Κούτρης, Τζαρέλλας, Αθανασόπουλος (77′ Χάιδας), Ηλιόπουλος, Νένδος (90+3′ Βογιατζής), Καλαμοτουσάκης (66′ Καλέμης).