Connect with us

Γ Εθνική

Ασταμάτητη η Νέα Ιωνία, 2-0 εκτός τον Μανδραϊκό

Published

on

Κάνοντας επιβλητική εμφάνιση η Νέα Ιωνία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας επί του Μανδραϊκού και κάνοντας το 3 στα 3 έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου.

Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου, και έφτασε απόλυτα δίκαια στη μεγάλη νίκη. Ο Μανδραϊκός προσπάθησε όσο μπορούμε, αλλά έδειξε εμφανείς επιθετικές αδυναμίες, με αποτέλεσμα να μείνει στους 3 βαθμούς σε δύο παιχνίδια.

Το σκορ άνοιξε στο 22′ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλέμη, με τον Πλατέλλα να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 0-1. Στο 77′ ο Ταβάρες με κεφαλιά -πάσα βρήκε τον Μαρίνου που με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρωταγωνιστές αυτής της φάσης τα κατάφεραν στην πρώτη τους επαφή με την μπάλα, αφού αμφότεροι είχαν μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΌΣ: Μαβίδης (74′ λ.τ. Τσαπουρνής), Λογοθέτης Α., Φραγκόπουλος, Λαμπρίδης, Παντίδος, Λογοθέτης Φ. (61′ Κακοσίμος), Λελούδας (70′ Γκαβζίδης), Γιουκαρής, Πετσίτης, Πασαλίδης Χ., Χαλβατζίου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Σπυριδάκης (50′ Σταύρου),  Τζαμάι, Βεζυρτζόγλου (74′ Ταβάρες), Πλατέλλας (74′ Μαρίνου), Φερναντίνιο (59′ Αντωνόπουλος)..