Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γλύτωσε στο φινάλε την ήττα η Αναγέννηση Πετρούπολης, 2-2 με τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα ματς με συναρπαστική εξέλιξη, δύναμη, πάθος αλλά και πολλά νεύρα, η Αναγέννηση Πετρούπολης με γκολ στις καθυστερήσεις ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον ΑΟ Ιλίου.

Έτσι, θέλει τη νίκη στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό για να παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 4′ ο Δαούτης με δυνατό σουτ έκανε το 0-1, ενώ στο 25′ ο Κοντός με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2. Στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα, αλλά η αστοχία και ο εξαιρετικός γκολκίπερ Παππάς δεν τους το επέτρεπε.

Στο 51′ σε φάση διαρκείας ο Παναγιωτόπουλος με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στις αντεπιθέσεις. Στο 90′ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Σιωππίδης δέχτηκε χτύπημα με τις τάπες από αντίπαλο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν τρία ράμματα στο πρόσωπο. Στο 90+2′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, με τον Παναγιωτόπουλο να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το τελικό 2-2.

Λίγο πριν την λήξη επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων, όταν ο προπονητής των γηπεδούχων προέτρεψε τους παίκτες του να μην τηρήσουν το Fair Play ενώ αντίπαλος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο έδαφος χτυπημένος στο κεφάλι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ: Παππάς, Θαναηλίδης (46′ Παπαχρήστος), Μπόκτορ, Μαχαίρας (62′ Σχίζας), Κουμεντάκος, Κωνσταντόπουλος, Νάτσης, Μαρκοτσάι (28′ Γάλαρης), Ανδριτσόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Νικολάου (77′ Βάννας).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σιωππίδης (90′ λ.τ. Αδαμόπουλος), Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Μαργαρώνης (84′ λ.τ Γεωργούλας), Ελεύθερος, Θάνος (46′ Τζόκας), Φούρλας, Μαρκάκης, Κοντός (90+4′ Μυλωνακάκης Χ.).