Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δόξα Πειραιά – Παντζιτζιφιακός 2-3

Published

on

Νικηφόρα πέρασε από τη Νίκαια ο Παντζιτζιφιακός όπου επικράτησε με 2-3 της αξιόμαχης Δόξας Πειραιά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Αγγελακόπουλο , αλλά άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων με τον Τρίχα στο 18’. Νέο προβάδισμα για τη Δόξα στο 37’ με ένα εντυπωσιακό γκολ που έκλεψε την παράσταση. Το σημείωσε ο νεαρός Ανδρακάκος που κέρδισε την μπάλα κοντά στην περιοχή της ομάδας του, διέσχισε όλο το γήπεδο γρήγορα , πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Νικαιώτες. Η απάντηση του Παντζιτζιφιακού ήταν άμεση και νέα ισοφάριση δυο λεπτά αργότερα με πέναλτι του Κολοφώτη. Ο Γιαλουράκης στο 57΄έγραψε το τελικό 2-3 για τους Τζιτζιφιώτες Η Δόξα απείλησε στη συνέχεια αλλά στάθηκε άτυχη αφού είχε δυο δοκάρια με τους Χρονόπουλο 67’, Μόσχο 85’.

Καλός ο διαιτητής Δαμιανάκης

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καραθανάσης, Μπρέγιαννης, Δημακάκος( 35’ Ζάκο) Ανδρακάκος, Μπιάνκι, ΚΟυλίζος Π., Χρονόπουλος, Μόσχος, Αγγελακόπουλος( 46’ λ.τρ.Κούρτης) Καράβολος, Κολοβάδης.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ : Σκευοφύλαξ, Βολακάκης( 60’ Κωνσταντίνου), Μοχάμετ( 44’ λ.τρ. Δεμερτζής) Τολης( 85’ Παπαδούλης) Γιαλλουράκης, Μαύρος, Χρήστου, Μαρκατζίνος, Κολοφώτης( 85’ Λαδιάς) Τάρζα, Τρίχας.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ