Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Εξαλλοι για την διαιτησία στην ΑΕ Μενιδίου

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Μενιδίου, σχετικά με τον αγώνα της ομάδας με τον Εθνικό Λυκίας.

Η Ομάδα μας, Α.Ε. Μενιδίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον φίλαθλο κόσμο των Αχαρνών που στήριξε με την παρουσία του και με την άριστη συμπεριφορά του, την ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι ανόδου με τον Εθνικό Λυκίας.
Επιπλέον, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστες μας που παρόλες τις δυσκολίες, ανταποκρίθηκαν στον αγώνα, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 και όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά σκόραραν και για δεύτερη φορά, κάτι το οποίο ο κ. Πυκνής (Επόπτης) δεν γνωρίζουμε πως… αλλά εφηύρε οφσάιντ! (Μπορείτε να παρακολουθήσετε και σχετικό βίντεο). Από ένα τραγικό λάθος λοιπόν , ενός ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥ επόπτη, χάθηκαν κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ποδοσφαιριστών και προπονητών.
Θα θέλαμε επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστες του Εθνικού Λυκίας για την αθλητική συμπεριφορά τους.
Καταδικάζουμε μερίδα φιλάθλων του Εθνικού, οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα χρησιμοποιούσαν υβριστικές εκφράσεις πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας και το αποκορύφωσαν όταν ξεκινήσανε να πετάνε πέτρες, γεμάτα μπουκάλια με νερό και δοχεία μεταλλικά από καραμούζες και από τύχη γλιτώσαμε τα χειρότερα!
Εν έτη 2023 δεν διανοούμαστε να συμβαίνουν αυτά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Τα παιδιά αυτά γνωρίζουμε όλοι πως δεν ζουν από το ποδόσφαιρο (τα περισσότερα παιδιά είτε σπουδάζουν είτε εργάζονται).
Κλείνοντας, ελπίζουμε σε ένα ποδόσφαιρο με δίκαιες και καθαρές νίκες, και όχι με διάφορα τεχνάσματα. Ο Νοών Νοείτω!